U Click Me...I Click U Back

Wednesday, July 18, 2012

Hari Ahad Kami {。^◕‿◕^。}

As salam

mengasah balik skills yang dah lama tinggal beberapa minggu yang lalu..

ada hari2 malas saya nak cara ke masak.. hahaha.. boley tak bagi alasan cenggini??

maka Ahad lepas mengasah balik skills buat nasi lemak.. eheh..

simple jek.. yang patut2 ada jelar dalam nasi lemak.. segalam mak nenek kacang ngan ikan bilis nan hado!!

 

petang plak buat cokodok pisang.. keras la sikit sebab mungkin terlebih tepung erk..??

sekarang ni dah terpikir2 nak list out menu untuk juadah berbuka apabila mula Ramadhan nanti.. hahaha

bukan excited tau.. tapi saya rasa macam ehbolehkeakubangunpagimasaksahurnih dan bolehkemasaksedap2untukberbukaposenih?? *kuat betul imaginasi ko erk?*

macam tak berapa kompiden je rasa sebab dah sarat2 nih.. so kena pikir alternatif lain supaya tak payah bangun sahur masak..rather masak malam kot ek??

any suggestion friends?? 。 ◕‿◕。

sekian dari saya yang dalam dilemma..

*pretending to be a good mother..eheh*

3 comments:

ummiarissa said... Reply Comment

kalau berbuka memang kemainlah kita nak masak macam-macam...tapi waktu sahur nanti makanan tak sedap tu tak lalu juga dimakan...he he he

Afne said... Reply Comment

salam ziarah & perkenalan ;)

Kesuma Angsana said... Reply Comment

biasalah utuk menu berbuka list tu mesti panjang berjela nak melayan kerenah tekak anak2 kan! selamat berpuasa ye dari KA, moga ibadah kita diterima sabaiknye