U Click Me...I Click U Back

Thursday, July 12, 2012

From Penang With ❤

As salam

lately Mr Hubby on and off ke Penang..

so recently he went again to Penang.. and surprisingly Mr Hubby call tanya pasal nak beli tak dvd Desperate Housewives (DH) yang saya suka giler tengok tuh.. tak sangka.. memangla Mr Hubby tahu saya suka sangat tengok DH tapi tak sangka dia concern sangat pasal tuh.. siap nak belikan??

so apalagas.. saya pun cakap nak ler.. beli season 7 dan final season.. actually season 7 saya dah tengok tapi tak puas la..hahaha

satu set season tu RM20 je kat Penang.. lupa nak tanya kat area mana...hahaha..tapi rasanya ramai kot yang tahu kat manakan??

 minggu ni weekend saya relax sikit..so insyaAllah.. nak khatam season 7 dulu.. ahaks..

dan alhamdulillah.. rezeki Mr Hubby bulan ni berlebih sikit dan dah lama Mr Hubby janji nak beli Tab kat si kecik nih... so janji ditunaikan..alhamdulillah..

makanya dok layanla tab tu dengan Angry Birdnya..sampai nak mandi pun takmo!!huhu

3 comments:

Kesuma Angsana said... Reply Comment

wah minat juga kat citer tu yek! hehe

Mama Zharfan said... Reply Comment

zmn ipad & tab :) budak2 kecik semua terer layan benda2 gini :)

Cik Pulau said... Reply Comment

tak follow citer ni...
hehehe..
untungnya dak kecik tu dapat tab..
takde ke sape2 nak bagi adiah kat saya ni. hehehe