U Click Me...I Click U Back

Tuesday, July 17, 2012

Entry Lapuk ~ Makan di Puncak Mutiara Cafe, Kg Pelet

As salam

another entry lapuk..hehehe

cerita awal bulan june nih.. 

hari Sabtu tu selesai satu kenduri dan menjenguk kenduri sepupu yang bakal berlangsung esoknya..

malam tu mereka (anak2 tiriku) berpakat nak bawak kami makan di Puncak Mutiara Cafe, Kg. Pelet yang terletak di Bukit Mertajam..

rezeki jangan ditolakkan??

very nice place and nice backview as well.. rasa macam tak nak balik je.. hahaha

 my 3 daughters..

ambik kenangan seberapa banyak yang boleh.. hehe..sebabkan malam.. maka tak berapa nampak sangat view dia yang very the nice u!

 4 of us.. mostly in pink..hehehe..


 antara view yang sempat disnap..

 kat sini u can have any varieties of mixed asian cuisine as well as western actually.. but the best is beriani kambing dorang la.. sebab tokey nya owned ladang kambing.. so all the meats are fresh from oven..

 this was belong to my daughters.. order sorang satu..tapi habis.. kebulur ke apa??hehhe

 makan dah tak toleh2.. hehehe.. nikmatinya dengan bersungguh2..

 pulun!!

 this was mine.. tak lalu makan nasi sangat time nih.. uhuk..

 layan la anak2 ku ye.. bukan senang nak mai sini.. next time mntk abang2 yang lain pulak open table..hahaha

 licin!!??

lastly.. managed to snap 1 before we left.. at least ada kenangan me and dear family been here kan??

for those yang interested yang kebetulan datang ke Penang for holiday boleh datang cuba rasa makanan kat sini..

here are the details..

Lot 179, MK 3, Kampung Pelet
14400 Bukit Mertajam
Pulau Pinang.

Hotline No : 1-700-81-9595
H/P No : 012-5175503 / 012-2065003
Email : query@puncakmutiara.com















6 comments:

mama tisya said... Reply Comment

pernah mkn cni time outstation penang...pemborong blanje..sedap

Dhofwatul' Aisy said... Reply Comment

anyoyoooo... macam sedappppp... dia punya envrmnt pn nmpk cam best aje. syokk lah.. :)

Ardini Humaira said... Reply Comment

seronoknye makan2 dengan family... dni rindu family dni :')

cik yuyu said... Reply Comment

sedapnya.. lapar pulak.. hehehe..

Kesuma Angsana said... Reply Comment

wah meriah nyer sesi makan2 ni!

Sherwieyna Muzzawer said... Reply Comment

Bestnya makan2 dengan family.sedap! lapar pula hehe