U Click Me...I Click U Back

Friday, July 13, 2012

Entry Lapuk ~ Kenduri Kahwin Kak Cik di Penang | Part 1

As salam..

sebabkan lepas balik je dari Penang.. saya kena pegi conference di Bandung.. makanya entry kenduri ni tak sempat saya buat.. huhu

kena jugak buat entry ni sebab rasa bersalah plak.. hahaha.. bukan apa..ada kenangan di blog kecik saya nih..

ok.. cerita balik Penang memang kelam kabut sikit.. as Mr Hubby cakap nak balik on Sunday.. tapi tetiba je lepas Jumaat tu Mr Hubby ajak balik.. sebab katanya sabtu pun ada kenduri jugak.. bkn ahad je.. okla..sebagai isteri yang solehah gitu..*bluekkk*..saya pun menurutla perintah.. hehehe.. tapi baju banyak lagi tak masuk beg..huhu

dalam kul 5 gitu kami keluar.. tapi malangnya stuck kat MRR2.. as usual.. minggu tu kan minggu ke 2 cuti sekolah.. maunya orang tak berebut balik kg.. kenduri sana sinikan??

dekat 7.30 baru masuk hiway.. memang tak semenggah langsung jammednya.. huhu

pendekkan cerita.. kami sampai dalam kul 3 pg kot .. tumpang tidur rumah anak tiri saya di Batu Kawan.. sampai lambat sebab jalan jammed..banyak keta.. kua masuk hiway dengan jalan lama..huhu

************************************************

kejadian hari Sabtu

cerita pakai gambar..sebab malas nak type..hahaha

kenduri hari sabtu.. tak pakai baju kurung pun..membedal jeans jek.. hahaha

setel kenduri kami singgah rumah pengantin Ahad plak untuk melawat sedara mara Mr Hubby..

 bilik pengantin..

 deco by ibu pengantin sendiri

 my stepdaughter and my cucu.. hehehe

kenduri kawennya esok... so esk kita datang menyibuk lagi disini ye..hehhe

malam Sabtu ni kami gi makan-makan tempat best kat Bukit Mertajam.. nanti sambung entry lagi erk..tunggu!!

6 comments:

Kesuma Angsana said... Reply Comment

apapun tetap meriah gitu!

Asmara said... Reply Comment

simple deco pun dah menarik kan!

Alin Marlini said... Reply Comment

laksa penang..mmm...dapnyer

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said... Reply Comment

stepdotter dengan step mother nampak cam sebaya :)

Sherwieyna Muzzawer said... Reply Comment

Wah memang nampak meriah.awak tetap nampak comel wlupun tak pakai baju kurung..heee

man said... Reply Comment

makan di Bukit Mertajam kat mana yang best..