U Click Me...I Click U Back

Thursday, July 19, 2012

BONUS RAYA 2012 KAKITANGAN AWAM??

Tuntutan Cuepacs : Bonus Raya 2012 Kakitangan Kerajaan

Mungkin atas pertimbangan ini jugalah, Cuepacs melancarkan satu lagi tuntutan kepada pihak kerajaan :

Tuntutan bonus raya 2012 Aidilfitri untuk 1.4 juta kakitangan kerajaan  di negara ini adalah antara isu yang akan dibincang pada mesyuarat Kongres Kesatuan Pekerja-pekerja Dalam Perkhidmatan Awam (CUEPACS) pada hari ini (Isnin)

Presidennya, Datuk Omar Osman, berkata permintaan bonus itu akan dibincang dari pelbagai sudut termasuk jumlah bayaran.

Rasa2nya kita semua kakitangan awam dapat tak bonus raya 2012??kalau dapat berapa agak2nya.. biasanya dapat setengah bulan gaji kan?? tapi kalau tak dapat..meaning bukan rezeki kita tahun ni.. kalau dapat alhamdulillah.. syukur kehadratMu..doa2 bagi dapat la..hehehe.. bukan pasal nak shoppink bagai pun.. kuat sikit semangat ada duit berlebih time nak raya ni kan??hahaha

chekguazrine ~ apa pandangan anda?

6 comments:

Teratak Hami said... Reply Comment

Harap2 ada le bonus :-) Skit pun takpe, janji boleh dapat DUIT RAYA

Ardini Humaira said... Reply Comment

harap2 dapatla... boleh asben belanja lebih sikit untuk barang baby :)

Nana said... Reply Comment

klw btol dpt bonus bole numpang encik suami hahaa

Alin Marlini said... Reply Comment

nak jugak w/pun keje swasta..hehehe

Fai CeritaCinta said... Reply Comment

wahh, bestttnye...

Nadot said... Reply Comment

tumpang lalu..~

Tu la harap sangat ade..at least dapat la kaver balik duit raye yg kene keluar...hehehe