U Click Me...I Click U Back

Thursday, July 26, 2012

Better Late Than Neverkan??

As salam..

actually saya dah lama nak makan supplement untuk sepanjang mengandung nih..

dulu dah pernah makan set hamil salindah semasa mengandungkan anak pertama.. alhamdulillah.. saya mengalami pengalaman mudah semasa bersalinkan anak pertama.. tak sampai 20 minit sakit bersalin.. tu anak sulong tuh.. dan paling best.. saya tak berasa sakit pun sangat.. teran je dah bersalin.. huhu.. 

banyak testimoni yang dapat dibaca... dengan mengamalkan supplement salindah nih.. dipercayai dapat membantu mencerdaskan otak bayi dalam kandungan.. 

lagi testimoni tentang produk salindah nih.. klik SINI

saya asyik terlupa je nak order set salindah ni dari awal pregnancy dulu..

maka saya terpaksa membeli set ceraian.. bermula dengan set B4 - B6 untuk kehamilan 28minggu.. sebab next week je insyaAllah.. saya akan masuk 7 bulan..

maka saya dah order secara online di stokis Salindah.. mudah je pembeliannya..

tunggu sampai je la via pos laju..

sumber : google

semua dengan kuasa Allah.. saya hanya merancang, usaha dan tawakkal..

semoga Allah permudahkan perjalanan kehamilan saya sehingga masa kelahiran..

due in OKT.. pejam celik je dah OKTkan??

No comments: