U Click Me...I Click U Back

Monday, July 9, 2012

Apabila Anak-anak Pula Mengidam

As salam

apa..ingat orang mengandung je ke craving for something??hehhe

anak2 pun kadang2 mengidam itu ini.. nak bawak makan luar.. dorang 3 pinggan dah berapa ek??

 maka masak la saya semalam.. betul2 makan dorang nih.. hehehe... habis satu paket sphageti ngan seperiuk kuah bolognese saya buat.. makanla nak oii.. hehehe

tak pandai nak deco2.. hehehe..

chekguazrine~ suka tak sphageti bolognese?

7 comments:

ReeneeRaaid said... Reply Comment

I baru je makan spagetti bolognese tadi :)

Kesuma Angsana said... Reply Comment

SEDAP BUT SAYA SUKA WAT SPAGETTI GORENG ALA2 MELAYU HEHE

Hanis MY said... Reply Comment

Bestnya makan geti nama manja spaghetti hihi

Nana said... Reply Comment

ini adalah kegemaran kami anak beranak
kalau nak tgk damia makan tambah 3x
ni la makanan dia heeh

juelee said... Reply Comment

bestnye bila anak dah pandai request nak mkn apa.. tetibe msti jd semangat membara nak masak kan?

Kak Aya said... Reply Comment

wah mesti puas hati bila kita masak,anak2 makan sampai licin

Ardini Humaira said... Reply Comment

Allah...
terliurnye tengok spageti.. dni ngidam ni kak siesly... nak buat sendiri, tapi asben kurenggg bab spegeti... rasanya kena buat gak b4 ramadhan... terliur betul... huuu.. untuk baby, mama masak gak nanti :D