U Click Me...I Click U Back

Friday, June 15, 2012

We Stayed at SetiaBudhi Indah Hotel, Bandung

As salam.. dah 2x ke Bandung.. pihak conference telah menetapkan semua presenters tinggal di hotel ni sebab dekat dan mudah untuk ke UPI bagi menghadiri conference nanti.. bisa jalan kaki je buk!!

nama hotel Setiabudhi Indah.. not so bad la hotel nih.. malangnya aku tak sempat nak ambk gambar bilik dan bilik air dia.. tapi kalau korang pergi Bandung.. carila hotel yang berdekatan dengan bandar Bandung sebab mudah gitu korang nak gi shopping erk.. nak2 cari yang dekat dengan Pasar Baru..miahaha


 jangan tak tahu..minah perut boyot ni pun nak posing jugak kat sini..kata kenangan ko!!


kami stayed di bilik no 306..kami tido berempat..hahaha.. nak jimat punya pasal

untuk pengetahuan semua saya hanya membayar RM105 untuk 3 malam sebab kami kongsi berempat..jimat tak??hahaha

 ruangan lobi hotel..sumber : google
 
beginila lebih kurang bilik hotel kami.. sumber : google


 bergambar kenangan di depan hotel setiabudhi indah...

di ruang pertanyaan di lobi hotel..

untuk maklumat lanjut berkenaan dengan hotel ini.. 

Setiabudi Indah Hotel

Jl. Setiabudi No. 226
Indonesia
+62 22 2011528
 
thanks for reading...:-) 

8 comments:

kakcik said... Reply Comment

Boleh apply jadi model hotel tu. :)

Fai Shaklee said... Reply Comment

^__^

Aishah Jahirah said... Reply Comment

save budget kongsikan...xpnh sampai bandung lagi..hehee

alriana5604 said... Reply Comment

Cikgu Azrene x gi Bandung Trans Studio ker? saya kepinginlah nak ke situ nanti....Universal Studio, Spore saya dah pergi, mahal tiketnya.Trans Studio org kata best kat Bandung,kan?tiket pun murah...

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said... Reply Comment

HEHE tak kisahla perut boyot ke x namun tetap cunn..


bestnya ke Bandung..nk kumpul duit pi cuti-cuti bandung jugelaa

mama tisya said... Reply Comment

beso gk biliknye...bila la nk smp bandung

kakchik@ella said... Reply Comment

Setiabudhi Indah ye? Oooo .. dulu KC duduk Grand Setiabudi.

Amsyahril Syahril said... Reply Comment


Assalamualaikum Tuan/Puan.

Saya mohon maaf pada Tuan/Puan untuk boleh iklan sedikit disini, semoga kebaikan hati Tuan/Puan untuk memberi izin iklan ini, menjadi amal ibadah disisi Allah SWT hendaknya amiin….

Salam dari Kita Holidays Travel & Tour Indonesia.
Kalau Tuan/Puan nak melawat ke Indonesia, jangan risau hati sila hubungi :

KITA HOLIDAYS TRAVEL & TOUR INDONESIA
Tour operator & Travel Agency

Sebuah serikat yang punya legalitas di Indonesia, memberikan pengkhidmatan tour ground handling di beberapa daerah yang favorit untuk di lawati. Kami arrange secara profesional dan dengan penuh rasa kekeluargaan, juga dengan harga tour yang sangat berpatutan sekali seperti ke : Padang dan Bukittinggi Tour, Aceh Tour, Medan Tour, Jakarta dan Bandung Tour, Jogjakarta Tour, Bali Muslim Tour dan sewa kenderaan.

Contact person : Amsyahril
Mobile : +6285263007445 ( WhatsApp )
E-Mail : am_holidays@yahoo.com / kita_holidays@yahoo.com / kitaholidays@yahoo.com.