U Click Me...I Click U Back

Friday, July 6, 2012

Jom Usha2 dan Shopping Online di Blog Sulaman Lace Heaven

(ENTRY STICKY POST)

As salam..

alhamdulillah bulan pose hampir menjelmakan??dan selepas pose dah tentu raya pulak menjelma..so apalagi..!!

korang dah beli ke kain untuk pakai raya??kalau dah beli..belila lagi untuk menambah lagi koleksi dalam lemari baju kamu..kamu..dan kamu..hehehe

tak pun lepas raya rumah terbuka banyak kan?so boleh la membeli lagi untuk tambahan yang sedia ada..hehehe

ni bukan blog ONLINE saya ye..ni kawan saya punya..kebetulan husband dia kerja di Jakarta..so dia baru berjinak2 untuk berniaga ONLINE secara serius.. saya sekadar tolong promote aje..dan ada jugak saya beli 2-3 pasang kat dia.. telekung pun lelawa.. saya ada rembat 2 pasang..











 telekung yang saya order..lawakan?


cukup2la saya tempek gambar kat sini.. anda boleh lihat sndiri di blog beliau sendiri di


atau



Syarat2 tempahan

Setiap tempahan akan di kenakan 50% deposit (dari harga kain)
Setiap tempahan adalah PRE-ORDER dimana kain akan sampai dalam 3-4 minggu
Design serta warna kain mungkin akan berbeza dari gambar yang dipaparkan 
Tetapi citarasa pelanggan tetap diutamakan
Perkhidmatan Pos Laju akan digunakan untuk menghantar tempahan di dalam Malaysia.
Courier caj akan dikenakan kepada pelanggan yang berada di Singapura, Brunei

Sebarangan pertanyaan sila emailkan -
delima_shopping.online@yahoo.com
fuzamusa@yahoo.com
atau sms 019-5904580/ 019-2784580
SELAMAT MENCUCI MATA & HAPPY SHOPPING!!

7 comments:

Teratak Hami said... Reply Comment

Cantiknya baju color merah tu ...

Kesuma Angsana said... Reply Comment

cantik2 lah

Mama Zharfan said... Reply Comment

cantik :)

Anonymous said... Reply Comment

Tq Cikgu Azrine for the support :)

LYAfrina said... Reply Comment

cun laa

Ezna said... Reply Comment

cantik kainnya !!!

Cik Anita said... Reply Comment

memang cantik! tapi dah beli dah baju raya..nak tambah lagi, duit kopak dah.. hehe