U Click Me...I Click U Back

Friday, June 22, 2012

Day 3 | Ambil Angin Malam di Ciwalk, Cihampelas

As salam..

selesai jek presentation yang main belasah je tuh tanpa berlatih pun.. saya balik ke hotel untuk beradu..*wah ayat!!*

dapat text daripada Ana (kak jun's SIL) tanya nak gi Ciwalk tak??bangun tido baru pasan dan balas kata boleh jugak..tapi lewat sikit sebab nak rehat dulu..mak buyung lenguh kaki ko..hahaha

ready tunggu angkutan kota nak ke Ciwalk @ Cihampelas.. nak jejalan jek..RP dah takde..huhu..sedih!!

sampai kat Ciwalk..ambik mood bergambar dulu.. kat sini kira macam Bandung Town la.. lawa suasana malam dia..

kami just jejalan je..kak mas ngan kak waliz ada sopink sikit.. aku lepak2 je sambil menunggu.. takde mood nak snap2 gambar dah sbb saya dah rasa lapar..hehehe

van deejay radio 101 1FM.. MGT Bandung.. memeriahkan Bandung Town kekononnya.. 

Ciwalk, Cihampelas.. yang sempat saya snap..

pikir punya pikir..we decided nak makan kat Platinum, Cihampelas..tempat yang sama kami makan tahun lepas.. sebab dah tahu tempat ni makanannya sedap2..

with kak Mas (kiri) n Kak Waliz (kanan).. tunggu makanan sampai..

me ordered this.. teringin nak makan western.. sekali order combo set ayam ngan daging.. makanla sampai lebam!!

setel makan.. memasing pun dah penat.. nak lepak2 lama kat town ni pun dah sangat tak larat.. terus balik sebab nak kemas barang untuk esok.. esok kami nak ke Tangkuban n terus ke Jakarta..flight kami kul 8.30 malam waktu Indonesia..

barang2 saya setelah dikemas rapi..eceh.. sambil berdoa.. tak sampai 15kg erk...hahaha

next entry ~ Tangkuban Parahu.. banyak gambar.. jangan muntah hijo sudah!!

thanks for reading and dropping by..:-)

10 comments:

nuyui a.k.a miss YUI said... Reply Comment

wah,beshnya..slama kenal juga sis
=)

Nazirah Azeman said... Reply Comment

miss bandung,walaupun memule pg dulu zaman belajar,tp tetap bile nak balik beg2 beranak.hihihhihi.salam kenal.dah follow dh

ogyep yummy mellow said... Reply Comment

salam kenal.. wah seronoknya shopping ya..

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said... Reply Comment

amboi jalan sakan senang nk bersalin nnt =)..insya-allah

Rozita said... Reply Comment

Wahh rajinnya azrinne jenjalan walaupun tengah pregnant. Bandung memang best utk sopping ye...tapi jakarta, akak tak pernah sampai lagi.
Salam kenal

Kesuma Angsana said... Reply Comment

wah best nyer jjln ke bandung ... slm kenal dah follow u 786

Lizan said... Reply Comment

tak pernah gi bandung, dalam malaysia pun tak habis rayau lagi..huhu sodih lak ai... tapi daging tu nampak mengancam..makan gitu jer ke.. sos ada? nyam nyam

PUANSTOBERI said... Reply Comment

tk smpat pun jalan2 area chimpelas tu masa g tu ari

Yasmin Aris said... Reply Comment

sronoknyeee jenjalan situ . dh la tempat cantik :D

Hanis MY said... Reply Comment

Wah teringin nk g bandung entry bergambar i likeee