U Click Me...I Click U Back

Tuesday, June 19, 2012

Day 2 | Shopping di Rumah Mode (FO) ~ Part 3

As salam..

dah tiba last part for Day 2..sory sebab kena buat part by part..tak mo citer banyak sangat dalam 1 entry..sat gi orang kata pasanbaguscamkosorangpenahgbandung..hahaha..

malam Day 2 tu kami pakat2 nak makan kat luar sambil2 menyopping di Factory Outlet2 yang mana dan kami shopping...

yeahhh..mari usha2 gambar!!

me at 20 weeks time nih.. dah kebuyungankan??

boleh tak sebelum keluar menyoppink.. saya nak bedal makan dulu?? sebab saya sangat lapo.. makan malam kat luar nanti belakang citer..hahaha..saya ordered nasi goreng biasa je kat hotel..

minuman tak mo kalah ko..jus stoberi lagik..hahaha

 sampai2 je terus bergambar..sebab lawa sangat persekitaran Rumah Mode nih..ceria sangat tempatnya..

tempat wajib untuk bergambar kalau dah sampai sini..

kepenatan memilih baju untuk anak2 dan Mr Hubby...selesai bab dorang kat Rumah Mode nih..relax je ko erk..esk nak present...shopink tak hengat erk??

Rumah Mode ni diantara FO yang agak bestla untuk shopink baju2 untuk kanak2 dan orang dewasa..macam saya hanya beli sehelai je t-shirt untuk diri sendiri...sebab tak berani nak beli banyak2 sebab takut tak muat lepas banak nanti..hahaha..

takpe2..next time planning nak bawak anak2 plak mai shopink sini..tunggu lagi 2-3 tahun..semua dh beso..senang nak bawak!!

kakak2 ku terchenta.. tahun depan dorang cakap nak mai lagi.. saya tak kot..jemu la tiap2 tahun datang sinikan??

thanks for reading..:-)

15 comments:

Myra Jay said... Reply Comment

Sedapnya Jus Stoberi :)

Mama Zharfan284 said... Reply Comment

beshnya shopping2 sambil berholiday :)

Ezna said... Reply Comment

manis nyer sandle bunga tu!!! :-)

mommynana said... Reply Comment

mmg best away from normal routine. saya pun wish ada la holiday dgn anak2 dan suami sahaje. asik dgn family lain join boring jugak. ;)

Kakzakie said... Reply Comment

Baby belum dapat rasa enjoy lagi masa ini tahun depan kalau pergi dah keluar baru dia dapat rasa shopping sama...

kakchik@ella said... Reply Comment

KC pun suka shopping at Rumah Mode tapi kena hati2 sbb bkn sume ori.

Ardini Humaira said... Reply Comment

lama tak shopping.. uwaaaa... minggu ni nak kua shopping

Asmara said... Reply Comment

mknn sedap! shopping mmg heaven! ;D

Mak Wardah said... Reply Comment

Cikgu, Salam kenal. Wording yang bersmabung panjang tu buat akak tak boleh tahan. Shopping lagi InsyaAllah senang bersalin.

ZYASH said... Reply Comment

cikgu....hehehe...rindu la... oh, btw..no follower cantik...777

waliz said... Reply Comment

Tahun ni cakap x nak pegi tp pegi jugak sbb nak turun jakarta and pegi tangkuban..thn depan apa alasan nak bagi lagi hehe

mrs kayrul said... Reply Comment

best shopping sakan...baby dalam perut pun join sekaki shopping..hehhee

Teratak Hami said... Reply Comment

Bilalah akak dpt jejak kaki ke Bandung? Hubby akak dengar Bandung jek, terus takmo pergi sbb tahu bandung = shopping. Dia allergic dgn shopping.

PUANSTOBERI said... Reply Comment

Kite g situ gak tu ari.. tp tak byk sgt beli. ada beli kat outlet lain. lagi cam menggila. tp kat situ la napak rompers baby gmbr stoberi. trus cam nak beli. aahhahaha

Lydia Miza(Aidyl Azim) said... Reply Comment

rajin rine memilih..saya pitam masuk sana.tak tau nk pegang apa.hahah