U Click Me...I Click U Back

Tuesday, May 8, 2012

My Master's Friends Dah Kawen | Tahniah Baey dan Amy!!

As salam..

hari ni lambat update.. masa tak cukup.. hahaha...*salahkan masa seperti biasa*

lagi 2 minggu lebih sekolah2 bakal bercuti panjang.. 2 minggu tuh.. dan banyak jugala jemputan kawen kawan2 yang saya dapat daripada kad sampaila kat message FB.. thanks for remembering me..

just nak citer dua kawan saya semasa belajar sarjana dulu kat UKM dah kawen.. kedua2 majlis saya tak dapat nak gi.. maklumla jauh sangat..Baey di Kelantan while Amy kat Jerantut.. mintak maaf sebab really cant make it.. 

saya doakan semoga hubungan fasa baru kamu berdua berkekalan hingga ke syurga dan dikurniakan anak2 yang sihat dan comel..ok??

Selamat Pengantin Baru!!

Baey.. semasa majlis akad nikah..
credit : Facebook Baey

minah Amy ni takde FB.. yang tengah2 tu la dia.. tak banyak gambar2 saya dengan dia.. ni jela gambar yang sempat saya rakamkan semasa saya masih belajar di UKM dulu.. Amirah masa ni masih kecik lagi..alhamdulillah.. kawen dah adik2 saya 2 orang ni.. yang Amy kawen dengan cikgu yang Baey kawen dengan polis.. okla.. rezeki memasing.. 

Tahniah untuk kamu berdua ye..:-)


No comments: