U Click Me...I Click U Back

Monday, May 7, 2012

Mr Hubby's Hometown | Sejuk Mata Memandang

As salam..

tengah hari buta baru dan nak mengupdate.. pagi2 memang sibuk sekarang ni.. lately asyik hujan.. jenuh membasuh baju cari tempat nak menyidai.. huhu..

saje nak kongsi gambar kami balik kampung husband hari tu.. saya tak berapa gemor berposing sekarang nih.. so ambik gambar gitu2 jek.. 

Mr Hubby with the kids.. were strolling around..

cantikkan??

sejuk mata mandang...

actually ni kat Permatang Tinggi A, Kepala Batas, P.Pinang...jalan kaki je dari rumah Mr Hubby...

Chekgu Azrine ~ terpegun dengan keindahan tempat2 sebegini sebab saya dibesarkan di Kuala Lumpur.. so takdela merasai pengalaman membesar di kampung.. huhu

3 comments:

nur anis said... Reply Comment

jom datang kampung saya..sawah jugak..:)

Farrah Hasna said... Reply Comment

bergambar mesti punye kan.kenangan semua tu:)

Cik Anita said... Reply Comment

saya tak hidup dalam keadaan sawah padi, hidup dalam kawasan sawit jer. hehe. Padi ni mmg indah kalau menghijau, tp bila time kering kontang. Aduhai panas terik! :P