U Click Me...I Click U Back

Thursday, May 3, 2012

In Progress | Doakan Saya..

As salam..

baru sampai dari Penang semalam.. lebih kurang kul 5 pagi.. memasing penat sangat walaupun kami tak drive..tapi balik dalam keadaan mengejut memang memenatkan kan??

semalam saya notis email dari pihak UKM dan UPI yang diterima mengatakan abstrak saya diluluskan untuk dibentangkan di UPI, Bandung nanti..

sekarang kerja2 menyiapkan full text paper sedang diusahakan.. actually abstrak ni pun saya hanta lambat sebab terlalu sibuk dengan urusan sekolah.. alhamdulillah.. Allah permudahkan untuk saya menyiapkan juga dan bangun kul 3 pagi untuk siapkannya.. sangat last minute okeh..hehehe

doakan saya dapat selesai menyiapkan full text paper sebelum 12 Mei ini.. nasib hanya 10-12 muka surat sahaja.. itu pun jenuh nak siapkan.. kalau bukan last minute.. \itu bukan saya.. hahaha..

thanks for reading..

chekguazrine ~ macam malas nak gi sekolah setelah 3 hari bercuti.. ehem.. hehehe..haipp..puk kang!!

5 comments:

Lydia Miza(Aidyl Azim) said... Reply Comment

moga semuanya berjalan lancar ye cikgu rine

Cik Pulau said... Reply Comment

Moga Allah permudahkan segalanya.
kagum la dengan akak.
nt nak mintak tunjuk ajar dari akak la. heee~

Hanis MY said... Reply Comment

isnyaAllah pasti berjalan lancar nanti leh story mory ke bandung.. ganbatte sis!

Cik Anita said... Reply Comment

Good Luck sista!

InsyaAllah semua urusan akan dipermudahkan. Amin.

Teratak Hami said... Reply Comment

Good Luck Cikgu.
Nanti dapat present ke Bandung ke?