U Click Me...I Click U Back

Thursday, January 5, 2012

Video Amalina Menjawab Isu Pemakaian Tudung


*sapa nak jawab??*

13 comments:

kakchik@ella said... Reply Comment

Maknanya dia ni bertudung "On/Off" je la ye?

Ummi Dania Yasmine said... Reply Comment

memang tak pakai tudung rupanyer....

MaryaYusof said... Reply Comment

Tak boleh nak komen byk...sy ade anak... semoga anak2 kite tak hilang jati diri mereka kelak...amin~

Zainur said... Reply Comment

Hurrmmm no komen! Pengakuan jelas di situ...

mama tim said... Reply Comment

oppsss...malas nak ckp psl ni..ape pon tepok dada tanya hati..

Cik Anita said... Reply Comment

hurm..

Pen Biru said... Reply Comment

tak pelah kalau parents dia tak kisah bab tudung tu.dosa dia parents dia yg tanggung..cuma ats diri sendiri, kalau dia tau hukum agama, dia takkan buat benda2 cmtu.jaga pergaulan jgn dok peluk jantan sana sini, tak manis sebgai org melyu islam..anak dara pulak tu..hmmmmmmmm

Gen2Merah said... Reply Comment

sekurang2nya kesemua unsur nasihat dan teguran drp masyarakat telah menyedarkan beliau untuk berubah..

alhamdulillah, pengakuan ikhlas itu akan lebih membawa erti kepada semua agar lebih berhati2 dalam penampilan kan...

itulah pentingnya kita agar saling nasihat menasihati sesama..

selamat pagi cikgu

Alin Marlini said... Reply Comment

baru nak carik info tentang keglameran Amalna ni sekrg ni..

Fatin Syahira said... Reply Comment

akak, boleh tak atin nak email akak? atin ada something nak tanya and discuss, hehe perhaps i'll have your opinions =)

email atin : bungalullaby@gmail.com

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said... Reply Comment

dia dh besar..bijak pula tu..parents dia pon misti dh didik dia baik-baik jd terpulanglah pd dia kan..

Hanis MY said... Reply Comment

err terkedu, doakan yang terbaik utk anak2 kan kak... moga jadi insan soleh/solehah dan insan berilmu...

Cik Pulau said... Reply Comment

pray the best for her..^^,