U Click Me...I Click U Back

Sunday, January 8, 2012

Orang Minyak Mengganggu Penduduk Kg. Laksamana, Gombak | Sooo Scary!!GOMBAK – Gara-gara trauma akibat diganggu orang minyak, sebuah keluarga di Kampung Laksamana dekat sini terpaksa meninggalkan rumah mereka buat sementara waktu bermula Sabtu lalu.

Mangsa, Kamal Bahari Satar, 36, berkata, keputusan itu diambil selepas keluarga diganggu orang minyak selama lima hari berturut-turut.

“Adik ipar yang datang ke sini tidak tahan selepas diganggu oleh orang minyak yang muncul beberapa kali di dalam dan luar rumah,” katanya ketika ditemui semalam.

Anehnya kemunculan orang minyak itu hanya boleh dilihat oleh ahli keluarga perempuan sahaja.
Menurutnya, kejadian kemuncak berlaku awal pagi Sabtu lalu apabila orang minyak tersebut bertindak mengunci pintu rumah dari dalam sewaktu ahli keluarganya berada di dalam rumah.

“Apa yang pasti, lembaga itu yang bersembunyi di bawah meja makan dicucuk dengan buluh runcing oleh orang kampung dan terdapat kesan darah pada buluh tersebut. Makhluk itu kemudiannya masuk ke rumah sebelah dan kelibatnya disaksikan oleh isteri jiran saya sendiri,” katanya.Menurutnya, turut ditemui kesan tapak tangan berminyak di tembok dan tapak kaki sewaktu kelibat itu muncul di luar rumah dan kesan ini ditemui oleh anggota polis sewaktu melakukan pemeriksaan.

Kamal Bahari berkata, adik iparnya yang dicalit minyak hitam oleh makhluk itu juga terpaksa dibawa menjalani rawatan alternatif selepas terdengar bunyi bisikan memanggilnya keluar dari rumah selepas itu.

“Syukur adik ipar saya kini sudah sembuh sepenuhnya daripada gangguan tersebut, namun keluarga masih trauma dengan keadaan itu terutama adik perempuan saya yang berumur 22 tahun,” katanya.


6 comments:

MaryaYusof said... Reply Comment

Erk...wujud lg ke org minyak ni...?? ingat dulu ade ops jubah hitam... siap masuk dlm discovery channel lg...if i'm not mistaken... rupa2nye org indonesia yg mengamalkan ilmu sihir... kisah benar tau di msia...tatuuut~

ZYASH said... Reply Comment

Aduhai..menakutkan lah...

Fatin Syahira said... Reply Comment

adoiii. macam2 la skrg ni.

p/s : akak, atin dah email ;)

Mama Zharfan said... Reply Comment

soo scary..dgn dgn area umah me gak tu :(

semarakbudi said... Reply Comment

petua.. pasang jaring @ jala ikan di rumah. benda tu takut dgn jala. tk cuba tk tahu. klu btul tk rugi

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said... Reply Comment

ini mesti kes ilmu sihir lah ni..