U Click Me...I Click U Back

Tuesday, January 10, 2012

Kisah BE dan Cash Out..

As salam

blog ni dah almost a month takde BE..belum rezeki saya lagi..

last week saya dah cash out.. jumlah tak sampai RM100 pun.. tapi bolehla buat tambah2 savingkan??

alhamdulillah.. syukur dengan rezeki hasil blogging.. 

keep it up..keep on blogging Chekgu Azrine!!

8 comments:

Tina Othman said... Reply Comment

alhamdulilah, murah rezeki, kira baguslah tu dah boleh cash out kan =)

kakchik@ella said... Reply Comment

Alhamdulillah .. Dnt wrry abt the BE. nnt2 ada la tu.

Mama Zharfan said... Reply Comment

me ada satu BE ajer...baru RM18, kira oklah sbb dh setengah thn tak de BE..nasib baik ada gak income CPC

happy blogging
thanks sbb sudi komen2 perangsang semangat utk me...ada few comments yg siap ckp me hipokrit katanya me nampak mcm baik+lemah lembut tapi konon2 me jahat lah sbb buat entry tu, suruh delete entry yg psl me ckp org rude tu bla bla bla...memang me tak layan tapi terguris gak lah..

Chekgu Azrine said... Reply Comment

@Tina Othman - alhamdulillah.. okla tp ciput je pun..

kak chik - haah..saya tak kisah sangat.. hehehe.. ada.a.dalah..

MZ - no harm.. saya mmmg suka baca blog MZ.. ur penulisan so simple.. ignore saje those yg downkan u ok..

Wawa_Nadwa said... Reply Comment

wah!! akhirnya.. hee!
sekurang-kurangnya nampak juga hasil berblog kan..
:)

Ardini Humaira said... Reply Comment

tahniah tau.. hepi kan dapat cashout __^

Suraya Faizal said... Reply Comment

bestnye kak..sue xpnh dpt pn..huhu

Suraya Faizal said... Reply Comment

bestnye kak..sue xpnh dpt pn..huhu