U Click Me...I Click U Back

Thursday, January 12, 2012

Gambar-gambar di Majlis Persandingan Ezlyn


Semalam, berlangsungnya majlis persandingan Ezlynn & Adam yang diadakan di Hotel Crowne Plaza, Kuala Lumpur.


Majlis persandingan Ezlynn yang dirancang oleh perancang perkahwinan terkenal, Bill Bora, ialah berkonsepkan Mediterranean dan musim luruh. Ezlynn juga tampil dengan kasut berharga RM20,000 bertatahkan berlian Swarovski dan permata Rafflesia yang direka khas oleh pelakon, Neelofa.



credit : Oh Bulan

7 comments:

Mrs. Amad said... Reply Comment

alahai..pkai skirt pendek la pulokk..

Mrs. Amad said... Reply Comment
This comment has been removed by the author.
Hanis MY said... Reply Comment

wahh meriahnyaa mmg gaya skrg ke wedding pakai dress/skirt pendek eh mcm memey dulu...

Liza Razak said... Reply Comment

kurang sesuai sgt laa style mcm ni...hilang seri.tapi apa pon doakan Ezlynn berbahagia hingga ke anak cucu

Ummi Dania Yasmine said... Reply Comment

Yup hilang keserian pengantin. Sayang tak cukup kain. Maybe budget kot....

Niza Romli said... Reply Comment

nak buat kelainan la kononnya...tak macam pengantin, dah macam gaun pegi terima annugerah je...ish3 macam2

Teratak Hami said... Reply Comment

lainnya muka si Ezlyynn tu ....