U Click Me...I Click U Back

Tuesday, December 13, 2011

Vacation Please...!!


Cameron Highlands - 2009




Teluk Batik - 2009




Genting Highlands - 2010




Kuantan - 2010


Pangkor - 2010 




Penang - 2010 


Padang Besar & Kuala Perlis - 2011

 

Bandung, Indonesia - 2011








inilah akibatnya dah sangat kebosanan duduk rumah.. arghh.. please i need a vacation.. i don't mind.. even it is going to be a short vacation..please??!!

thanks for reading and dropping by.. 
chekgu azrine : percutian ke Bandung paling seronok sebab dapat merasa pergi tempat syurga beli belah.. nak pergi lagi tahun depan.. insyaAllah.. nak ke Jakarta dulu.. 

5 comments:

Fatin Syahira said... Reply Comment

wah dah sampai bandung! bestnyaaaa!
huhu teringin gak nak pi sana tp tak sempat lg skrg. haha kesian kesian kan? adeh.

skrg musim cuti sekolah, boleh la akak spend time ngan family puas2 kan. woooo bestnya! =)

Teratak Hami said... Reply Comment

pergi Bandung dengan kengkawan ke? Mesti bertambah best kalau kawan2 pun kaki shopping :-)

lyza said... Reply Comment

Saya pun need vacation..asik penin kepala je lately nie..tu tandanya kena g amik angin lain luar dari Sgor nie..hehehe....

Bandung memang heaven..;)

♥MAMASYAZA♥ said... Reply Comment

sama la dgn saya, anak2 pun dah mula merungut nak ajak pegi jln2, tapi ntah bila nak pegi, en. abah asik sibuk

mama tims said... Reply Comment

holiday..jgn tak holiday rin..ni lam masanya nak bcuti..time cuti skolah..