U Click Me...I Click U Back

Monday, December 5, 2011

Raya Haji di Penang Part 2

As salam

salam pagi ISNIN..

semoga hari ini tak menjadikan Monday Blues kepada anda semua erk..

selamat bekerja to those yang working today.. dan selamat bercuti kepada sesapa yang jadi cikgu macam saya atau pun MC.. hehehe.. apa2 cutila yg uols ambik..

jom sambung citer raya haji kami di Penang.. sambungan dari SINI

 inilah Mr Mok yang bakal dikorbankan pada hari kejadian.. rezeki tahun ni dapat buat korban.. alhamdulillah..

HARI KEDUA DI PENANG..

my little angles.. posing before going to eat breakfast at hotel's cafe

 sedang breakfast.. hari ni punya menu lebih sedap dari semalam.. sebab semalam most of dishes tak sesuai utk budak2.. yelar.. raya haji.. what u expectkan??

 si comel yang senyum2 gediks.. hehehe

aktiviti berposing di luar hotel.. apa lagikan..??

 masa ni cepat2 posing sebab lepas ni nak checking out dah.. nak balik KL.. tapi banyak tempat nak pergi lagi before heading back to KL..

 sekali sekalakan.. posing2 sakan.. 

ummi yang over or anak2 nih??

sekian entry kami di Penang..semoga berjumpa lagi Penang ye!!

thanks for reading and dropping by..