U Click Me...I Click U Back

Thursday, December 8, 2011

Penangan TENTANG DHIA

As salam


layan tak citer ni.. kalau layan sila angkat kening!!hehehe

citer ni punya penangan sangat dasat.. kalau pukul 7 ke atas tu semua orang dah melangut depan tv3 nak melayan TENTANG DHIA.. samala macam aku.. hahaha

kalau kat wall2 FB tu semua memperkatakan TENTANG DHIA

dengan wajah comel Nora Danish dan heronya Adi Putra.. takde sapa yang mahu melepas untuk menyaksikan apakah yang akan berlaku ke atas cinta mereka berdua

episod semalam menyaksikan DHIA dan ZIKIR selamat bernikah..alhamdulillah.. dalam masa yang sama kesian plak penonton2 kat Azmi yang terpaksa duduk dalam penjara di atas kesalahan memiliki dadah walaupun dia dianiaya..

mari sama2 kita saksikan apakah yang akan berlaku kepada DHIA dan mampukan emak ZIKIR menjadi dalang cinta mereka..??


(wah..dah macam wartawan dah aku ni menulis!!)

thanks for reading and dropping by..

9 comments:

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said... Reply Comment

sy tgk kengkdang jer sbb waktu dia satlah x sesuai kan huhu

Mama Zharfan said... Reply Comment

semlm ada part dhia mandi lama lps 1st note tu hahahah :p ala2 1sx gitu tapi secara bersopan :p

Hanis MY said... Reply Comment

nak tgk jugak huhu...

Chekgu Azrine said... Reply Comment

Rina - saya pun tak setuju waktu tayangan dia tuh..kalau kul 9mlm ok..

MZ - wah MZ.. part tu mmg paling syiok.. hahaha

Hanis - Tonton.com ada

Teenager Housemaid said... Reply Comment

cerite die best..tapi tula,
waktu dia sagat xsesuai..
patut dilewatkan atau diawalkan..supaya tak clash dgn maghrib.. T.T

Chekgu Azrine said... Reply Comment

@TH - setuju gak.. shud be that way.. lebih afdal..

cikpinky said... Reply Comment

bru tgk smlm..epi1 smpai 16..hehe

Chekgu Azrine said... Reply Comment

@cikpinky - bestkan.. hehehe

Teratak Hami said... Reply Comment

Akak tengok ON OFF ON OFF ... kang tak khusyuk sembahyang .. hehe