U Click Me...I Click U Back

Sunday, December 11, 2011

Gambar Gerhana Bulan Semalam

As salam

just nak kongsi dengan kekawan semua gambar-gambar yang kawan saya ambil semasa gerhana bulan berlaku.. kat tempat saya tak nampak..

kawan saya ni duduk JB.. alhamdulillah.. dapat jugak saya share..

gambar ni saya cilok dari FB dia..






hope dapat memuaskan hati kekawan yang tak dapat lihat secara LIVE gituuu!!
thanks for reading and dropping by...

9 comments:

Pen Biru said... Reply Comment

sempat gak tangkap gambar smlm..tapi tak sempat nak upload kt blog..heheh

Chekgu Azrine said... Reply Comment

Penbiru..dapat tgk erk??bestnya..

Chekgu Azrine said... Reply Comment

Penbiru..dapat tgk erk??bestnya..

amiey lee said... Reply Comment

dapat tgk clear sgt..subhanallah cntik... nnti dh transfer gmbar ke pc kita update entry k... meamng cntik bila jadi bulan sabit cntikkk sgttt

Chekgu Azrine said... Reply Comment

Amiey - cepat2 skit upload ye..

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said... Reply Comment

sempat gak tgk semalam..dgn angin menderu kuat..best sgt!

Chekgu Azrine said... Reply Comment

Rina - ambik gambar tak??

Lydia Miza(Aidyl Azim) said... Reply Comment

tak sempat merakam mlm td

Chekgu Azrine said... Reply Comment

LM..tgok gmba ni pun ok dah..hehe