U Click Me...I Click U Back

Thursday, December 15, 2011

Anak-anak punya pasal...

As salam

rutin harian seorang ibu katakan.. masak.. masak.. dan masak..

sudah pasti semua ibu diluar sana nak kan yang terbaik untuk anak2 mereka kan??

kalau anak2 saya.. suka2 request macam suruh saya masak..

nak jadi cerita semalam saya dah masak..masak lemak udang.. hari ni anak2 request lagi.. siap request buat sambal belacan macam ummi buat semalam tuh.. hahaha

maka hari ini.. saya repeat lagi masakan semalam.. tengah menunggu Mr Hubby balik ni untuk dimakan bersama2.. dah seminggu Mr Hubby kerja malam.. malam saya hanya bertemankan anak2 je seminggu ni.. pity me..:-(

jemput makan semua ye.. 

chekgu azrine : pssttt..surirumah2 semua....uols masak apa untuk lunch??

11 comments:

ameris said... Reply Comment

anak2 skrg...
tp kalu xde diorg oohh sunyi jek umah.
layan je selagi mampu.

Nana said... Reply Comment

lapa tgk makanan heheh kul 1 lambat nye la hai nk g makan

Chekgu Azrine said... Reply Comment

ameris - memang.. kalau takde dorang mati kutu plak saya

nana - bwk bertenang erk

Lydia Miza(Aidyl Azim) said... Reply Comment

pin pin....ada orang ke?nak minta sambal belasan sesudu boleh?

wah cikgu rine..sedap tgk kuah udang, mkn ngan nasi panas dan ulam mmg mengancam

Chekgu Azrine said... Reply Comment

LM- hehehe.. kalau dok sebelah rumah dah lama bagi kat LM.. hahaha

Hanis MY said... Reply Comment

bestnyaaa bila anak2 suka masakan kita... bertuah mereka ada umi mcm sis

Izan Ishak said... Reply Comment

alahai kak...sedapnya masak lemak udang. saya masak asam pedas ikan merah arini...

Cik Anita said... Reply Comment

yeayy!

lauk yang sama juga, tadi Nita masak udang juga. tp x boleh makan banyak lah. resdung :(

Chekgu Azrine said... Reply Comment

Hanis MY - semua ank2 suka mkn masakan.mak dia kan...normal la tu...:-)

Chekgu Azrine said... Reply Comment

Izan - sedapnya...saya masak simple jek

Chekgu Azrine said... Reply Comment

Cik Anita - akk pun xblh mkn byk..elergic sis..huhu..ayam pun sama..sian!!