U Click Me...I Click U Back

Sunday, December 11, 2011

Ana Dahlia Sah Isteri Kepada Chef RidzDengan hanya sekali lafaz, pelakon filem ‘Mantra’, Diyana Mastura Jaafar, 28, atau lebih dikenali sebagai Ana Dahlia kini sah bergelar isteri kepada Mohd Nadzri Redzuawan atau Chef Riz yang juga anak kepada Datuk Chef Wan, tepat jam 12.20 tengah hari tadi, di kediaman pengantin perempuan, Kg.Batu 8 Bendang Siam, Changkat Jering, Taiping, Perak.
Ana Dahlia yang berwalikan bapa kandungnya, Jaafar Mat Ali, 56, dinikahkan oleh Ustaz Hj Nawi Osman,57, Naib Kadi, Kg. Batu 8 Bendang Siam, Changkat Jering, Taiping, Perak.

Di majlis tersebut, Ana Dahlia menerima wang hantaran sebanyak RM20 ribu dengan mas kahwin RM1001.00 beserta 13 dulang hantaran dan dibalas sebanyak 15 dulang daripada pihak perempuan.Selepas acara akad nikah, majlis persandingan akan diadakan pada sebelah malamnya bertempat di Menara Kamalbina, Taman Tasik, Taiping, Perak.

Selepas itu, majlis menyambut tetamu di sebelah pihak lelaki pula akan diadakan di Kg. Sg. Koyan, Pahang pada 18 Disember ini.

TAHNIAH KEPADA CHEF RIDZ DAN ANA DAHLIA!!

credit berita dan  gambar : Meow.com dan BeautifulNara

2 comments:

Liyana Zahim said... Reply Comment

Chef riz kerek.. Huhuhu~

Chekgu Azrine said... Reply Comment

Liyana Zahim - kerek2 pun saya suka,..hehehe