U Click Me...I Click U Back

Friday, October 21, 2011

Trip Mengejut ke Genting...


 Salam Jumaat Semua..

sihat ke semuanya??

excited giler saya nih sebab next week kami para2 cikgu SKTM2 akan bercuti panjang sempena Deepavali sebab sekolah aku ambik cuti lama.. Isnin hingga Rabu.. makanya.. aku dah plan satu trip untuk family aku ke satu tempat yang akan aku reveal nantila erk.. sempena birthday husband yg dah lepas juga sempena 13th anniversary kami yg akan datang.. yeayy.. sudah 13 tahun ye..TAHNIAH untuk kami!!

ok2.. tolak tepi dulu citer nak gi HONEYMOON.. kita cita cite pasal trip tergempaq aku ke Genting last Sunday.. 

yang boleh jadi tergempaq tu sebab memulanya Mr Hubby aku baru turun dari atas sana.. then guest tu tertinggal kamera dan mintak Mr Hubby naik balik ke atas dengan segera.. maka MR Hubby cakap why not kami naik sekali..at least bolehla dok sekejap bergambar dan ambil angin sejuk Genting.. aku pun apa lagi.. jom aje.. kebetulan anak2 aku exam esk.. bagi dorang udara fresh sikit sebab seharian terperuk depan buku.. huhu

my little angle.. suruh berposing no 1... ni baru bangun tido sebab by the time kami nak bertolak tu dia dah tido.. tukar baju pun dalam keta semua.. hahaha
aku pun layan posing sendiri2.. hehehe.. sempat lagik tuh...
pertengahan jalan.. tempat lawa kami berhenti untuk bergambar..


Mr Hubby yang layan kami berposing.. sakan betul.. aku bab posing layankan aje..

kami dekat First World Hotel.. singgah hantar kamera kat guest Mr Hubby

aku pun layan gak..tak ketinggalan.. hehehe

my precious.. dah besar kan??

yang ni si kecik mengamuk nak naik sampan dalam air tuh.. hahaha
candid by Mr Hubby..
sejuk2 pun minah kecik ni makan ice cream.. ni gara2 mengamuk nak main indoor game
berebut brochure dengan kakak2.. huhu.. ni jela keje deme..



ok.. sayonara Genting.. kami nak turun dah.. sehingga berjumpa lagi..


thanks for reading and dropping by..

p/s : tahun ni dah 2 kali naik genting.. hehehe.. semuanya pun tak plan langsung.. korang suka tak gi genting...??



5 comments:

Aku Ibu Muda said... Reply Comment

tak berapa gemar ke genting. naik sekadar nak rasa udara sejuk je...hehe

Chekgu Azrine said... Reply Comment

betulla wani.. kalau dah banyak kali naik.. mmg tak best.. bosan.. lgpun anak2 kecik lagi nak main game..

Aku Ibu Muda said... Reply Comment

betul tu chekgu...lagipun wani pernah dengar dari alim ulamak...katanya genting kota perjudian. kalau kita ke sana samalah seperti menyokong judi...huhuu....

Chekgu Azrine said... Reply Comment

setuju sangat... thats y dulu2 tak penah gi.. skang pegi pun sekadar teman hubby buat keje dia.. ambik2 gambar..

Alin Marlini said... Reply Comment

last pegi Genting tahun 2001...mmm..lama sangat tu...