U Click Me...I Click U Back

Wednesday, October 12, 2011

Our Version of Eid Part 3 - Trip to Padang Besar!!



selepas 2 hari beraya sakan.. melawat sanak saudara.. kami pun sekeluarga planned to have a visit / trip to Padang Besar.. actually aku tak penah ke sana pun.. so agak excited la aku kan??

our trip by Mr Hubby's van..so occupied all of them who joined this trip..
first sekali.. kami pergi ke Padang Besar..then baru ke Kuala Perlis untuk pekena laksa mabeles..ok2.. tinggal dulu citer pasal laksa.. akan distory in next entry..k


di Padang Besar aku tak shopink banyak sangat barang.. adala beli skirt jeans labuh yg masih belum pun pakai.. beli gaun 2 pasang for little one.. beli kerongsang juntai2 3 RM10 hengget.. hehehe.. my SIL..my stepdaughter banyak sangat dorang beli.. huhu.. dasat betul!!bawak semua yg giler sopink.. merembat jersey 10 pasang pun ada...fuhhh!!

si kecil Amirah.. sweet with her smile.. eventhough she was tired...

melayan karenah si kecik.. huhu..mau pengsan jugak!!*tengokla aksinya buat2 pejam mata konon!*
my precious at Padang Besar.. melayan Umminya bersopink and cuci mata.. okla kan?/ dapat jugak jejalan!!

hope dapat mai sini lagi bila2.. jauh n penat perjalanannya..kalau mai sini.. kena cari hotel tido.. then sambung jalan2 lagi.. tak puas gi sehari jek.. seyes!!

p/s : tunggu next entry..pekena laksa di Kuala Perlis dan aktiviti naiki keta kuda.. best giler!!

4 comments:

Zainur said... Reply Comment

Mujurlah baru lepas makan laksa tadi...kalau tak mau terliur juga sebab kepingin! Akak fb akak apa? Add saya: syazee83@yahoo.com

cik pulau said... Reply Comment

perhh.. sopink..
hehehe...

sy pernah rasa sekali je laksa perlis..
sedapp.. diorang kata letak belut eh..errr~

E-Marlin said... Reply Comment

Kali terakhir saya g padang besar masa cousin kawen...iaitu 10 thn yg lalu huhu giler lama kan... skang padang besar makin besar ke atau cam tu gak ye? heheh x sabar tunggu next enrty awak psl laksa!! saya suka laksa!! hehe

**awak pun pakai naturactor cover face gak ye? mmg best kan, flawless muka dibuatnya hehehe...

Kak Aya said... Reply Comment

tak pernah sampai sana..tp kawan selalu cerita, asal balik Perlis je mesti terjah Padang Besar, shoppingggg