U Click Me...I Click U Back

Monday, October 17, 2011

Kami Di Berjaya Times Square (BTS)


As salam..

actually BTS ni tempat fav MR Hubby.. aku kurang sikit sukanya.. entahla kenapa.. hehehe

asal nak sopink or nak window je mesti dia akan ajak mai sini.. korang suka tak mai BTS??

tak yah citer panjang la erk.. jom layan gambar kami di BTS sebab kami berada ditahap keboringan sesangat sebab tak suka sangat mai sini.. hehehe

upon arrival at entrance..
my little princess...

posing dulu sebelum jalan2 cuti mata.. hehehe
my precious ever..
them.. again.. asal nampak tempat lawa je ni jela keje kami.. posing.. posing dan posing jek..
lepaking while them playing..
anak dara aku dah semakin membesar.. tunggu la lagi 2 tahun.,. mau tinggi daripada aku nih..

my 2nd.. pun nak bergaya ala2 model..
last but not least.. me and little sweety pie.. and noty as well..


p/s : korang suka tak gi BTS??


3 comments:

Lydia Miza(Aidyl Azim) said... Reply Comment

seronok berjalan ngan anak2 kan?sgt bermakna detik tu

Kak Aya said... Reply Comment

pernah ke situ 2 kali....itu pun sekadar menonton wayang...

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said... Reply Comment

sy duk jb..tp penah juga ke sana ms jalan kt kl..tp cam takda apalah kt sana kan..