U Click Me...I Click U Back

Saturday, October 15, 2011

Jamuan Hari Kanak-kanak SKTM2

As salam semua..

minum apa petang2 ni??

tak sabar nak tunggu next week sebab sekolah cuti panjang weii...

entry ni dah basi actually..

nak cerita pasal sambutan hari kanak2 kat sekolah aku last 3 weeks kot.. hehehe

betul2 dah BASI sangat nih.. tak sompat eh nak cito!!

alhamdulillah.. sempat jugak buat meehun 3 packet untuk santapan anak2 murid aku hari tuh.. 

maklumla aku tak berapa nak sure dorang bawak makanan heavy ke ringan.. so awal2 aku dah sediakan meehun supaya dorang tak lapo..

sekali ada2 org murid bawak KFC.. sorang tu bawak 2 barrel woo..

alhamdulillah.. rezeki anak2 murid aku..

jom layan gambar jela erk.. *malas nak story*


harusla feeling snap gambar sesorang.. taken by 1 of my pupils

me with cikgu maisara.. the maths teacher for 2 gigih's
cikgu maisarah dan cikgu ain.. the most favourite teachers in school sebab bujang.. hahaha
me with cikgu ain
antara tetamu2 yg hadir..sudi memeriahkan jamuan di 2 Gigih
terserlah kenalan anak2 murid ku.. huhu
me with 2 Gigih
tengok gambar last sekali.. sure akan ada tukang spoiled gambar kan?? 
haihh.. biasa la kalau dh pegang kelas belakang.. inila yg korang akan hadapi!!

SELAMAT BERHUJUNG MINGGU UOLS!!

Thanks for reading and dropping by...

























3 comments:

Cahayamata said... Reply Comment

sekali- sekala mmg best ade event camni... bg budak2 release tension

cik pulau said... Reply Comment

semua duk buat peace.
sporting..heehhe..

p/s: malware akak da ilang ea.bgusla,,^^,

Chekgu Azrine said... Reply Comment

ain - haah.. sekali sekala syok jugak.. tp kelas 2G mcm ko tahu.. bkn blh dok diam.. hehehe

cik pulau - akak dh buang blog tu sis..