U Click Me...I Click U Back

Monday, October 10, 2011

Berendam di swimming pool.. omaknya yang lelebih

salam..
 
actually ni aktiviti semalam.. sbb Mr Hubby busy keje.. so kami mencari aktiviti sendiri dengan kekawan satu sekolah tempat mengajar.. cikgu cikgi ler..
 
yang bestnya aktiviti ini ialah aktiviti makan2 dan mandi manda di rumah kak rose.. tu yg syiok sebab takmo lepaskan peluang keemasan selepas 4 tahun tak mandi kolam.. rasanya last mandi kolam betul2 kat PD.. berendam sakan mengalahkan anak2nya.. hahaha
amirah with my friend's son...:-)
aktiviti kami makan nasi lemak tak sempat nak snap sebab kami dah lapo and anak2 dah cranky nak sangat turun bawah nak terjun swimming pool.. huhu..
meriah sekejap swimming kawasan rumah kak rose..
aktivti dimulakan dengan terus terjun dalam pool.. apa ada kisah.. sbb takde orang sangat.. adalah 2 budak perempuan bawak anak depa mandi..yg lain2 kami jek..
kan dah cakap.. para omaknya yang lelebih.. posing sakan kami!!
with hajar.. BFF at skol
best giler sbb dah lama tak berendam.. berenang2 * mcm pandai *.. hehehe.. aku berenang versi aku la.. versi suka ati aku!!ko ada??hehehe

mmg swimming satu terapi la weyhh.. best tak hengat!!
 
berposing sebelum balik.. bersama kak rose (tuan rumah), ifa, hajar dan amalina.. uols guys.. terbaek!!

SELAMAT HARI ISNIN SEMUA!!

5 comments:

MataHati @ MH said... Reply Comment

selamat hari isnin cikgu...
best sesekali dpt mandi manda. lagi riuh suasana kalau best frens ada sekali

Fatin Syahira said... Reply Comment

selamat hari isnin akak! :)

wah bestnyaaa dapat mandi2. hewhew.
stress bnyk assigment, sakit kepala otak uwaaaa.

rasa nak bercuti release stress!

Amy Syaquena said... Reply Comment

Happeningnya semua , seronok dapat main air camtue hehe...

simply nana said... Reply Comment

seronoknya jika dgn kengkawan, x la malu2 kucing...memang terapi semua skali nie...he3

Lydia Miza(Aidyl Azim) said... Reply Comment

mmg syok swimming.LM pun swimming versi sendiri je..janji sampi ke hujung.haha