U Click Me...I Click U Back

Monday, October 31, 2011

Anak Sosilawati Bertunang dengan Setiausaha Sulit Dato' Mashitah


KUALA LUMPUR 31 Okt. - Anak sulung kepada Allahyarhamah Datuk Sosilawati Lawiya telah  menjalin ikatan pertunangan bersama Setiausaha Sulit Kanan Timbalan Menteri di Jabatan Perdana Menteri, Datuk Dr. Mashitah Ibrahim.
Majlis yang diadakan di rumah Arwah di Gombak malam tadi telah menamatkan spekulasi hubungan percintaan Erni Dekritawati Yuliana Buhari  (Rita) dengan kekasih yang kini merupakan tunang beliau, Kamarulazlan Mohamad Hanafiah.
Rita yang juga merupakan Pengarah Nouvelle Beauty Centre Sdn Bhd juga dilaporkan bakal menerima hantaran dianggarkan RM30,000 serba satu manakala majlis persandingan di pihak lelaki pula dijadualkan pada 8 Disember.
Kira-kira 500 orang membabitkan ahli keluarga dan kenalan rapat termasuklah Dr. Mashitah dan suami menghadiri majlis pertunangan, yang diadakan secara tertutup di kediaman mewah keluarga jutawan kosmetik itu.
Acara bermula selepas solat Isyak apabila rombongan lelaki yang mengenakan pakaian berwarna ungu tiba pukul 8.45 malam membawa tujuh dulang hantaran termasuk cincin pertunangan dan dibalas sembilan dulang oleh pihak perempuan.


Tahniah kepada Rita dan bakal suami...:-)

3 comments:

Nyamuk Terbang said... Reply Comment

hntrn dia mhal gila kot

Chekgu Azrine said... Reply Comment

NT - anak orang kaya.. biasala..

Cik Anita said... Reply Comment

ouh..

serius tak tahu! singgah sini baru tau pasal pertunangan dorang!!