U Click Me...I Click U Back

Sunday, September 11, 2011

Zaman Kuruih Sekempeng

belek2 dalam FB nengok2 gambar ni lelama..

kuruih sekempeng je dulu2..

Mr Hubby cakap dah jangan kuruih2 macam ni.. tak selera...*dulu masa ko nak selera plak*

hangin je dengar erk..

tp kawan2 pun cakap aku kalau kuruih sangat tak lawa.. muka jd snagat cengkung.. mata akukan beso!!

masa diploma sekitar tahun 1997.. 1998 dah kawen.. hehehe..

with beloved sis aida.. muka kami cam sama je kan masa ni.. kak aida ni diantara kakak2 jugakla dalam kelas kami nih..

p/s : korang kuruih tak dulu2.. ke makin kuruih dari dulu.. hahaha.. selalunya bila dah kawen badan sure akan berisi sikitkan.. jeles tgk those yg badan dia tak naik2 walaupun beranak pinak tak habis2..

9 comments:

Kak Aya said... Reply Comment

kak aya tak pernah merasa badan kurus keremping .....tau2 je memang dah berisi dan sekarang obes hu hu

Ely Hasrul said... Reply Comment

hahaha time nk dulu selera aje yek.. sama la kite, dulu tak rasa pon kurus walau org dok ckp 'hah bdn kurus tp berat' sbb sy bila timbang mmg 50kg ke atas tp bila tgk gambo lama mmg betol lah. kerempeng haha.. berat tulang gamaknye. sekarang jgn mimpi la nk gitu hahaha

Chekgu Azrine said... Reply Comment

kak aya - uish.. yg penting sihat kak aya..

EH - dulu berat saya 43je kot.. hahaha.. skang 50-55kg...yg penting sihat..

FIFIEY LYCHEE MARATION said... Reply Comment

mama fifi dulu kurus, tapi pas dh melahirkan anak dengan sendiri berisi. tengok balik album2 lama, i'll said to her pictures, lawanya mama. yeahhh, not really kurus lah, but steady one:) nk kurus mcmtu jugak since my weight tak kurus sgt a.k.a berisi...

Lydia Miza(Aidyl Azim) said... Reply Comment

mmg nmpk sgt2 kurus.skrg manis!!

biasanya mmg ramai yg kata tak cantik klu kurus kering kan?

Mama Zharfan said... Reply Comment

me masa bujang slim melim hehhehe

KC@ella said... Reply Comment

kc masa bujang dulu slim melim. skrg "yg sedang-sedang saja". hihi.

Aku Ibu Muda said... Reply Comment

betul tu...kurus2 sangat pon tak cantik juga kan...cengkung jadinya dan orang kata lg cepat nampak tua :)

ain dzaya said... Reply Comment

yeaheeyyy!!at last da jumpa gak senior building secara tak sengaja...erkk...nak panggil pew nie...akak, puan, errk....tp skg ase cam nak gelak2 guling...doakan saya ley jawab paper QSV eak...mlm nie....grrrr* gerun nak jawab paper puan azira.....