U Click Me...I Click U Back

Wednesday, September 14, 2011

Thanks Nuffnang!!

sebab bagi saya 2BE sedang menari2 dekat blog kesayangan saya..

hope boleh kekal lelama sangat!!

dapat BE nih after this nak cash out la.. simpan dalam simpananku yang tak mo bawak2 kluar dah.. ciput je pun.. tp kata pepatah.."sikit2 lama2 jadi bukit"..ye dok??

BE yang saya dapat...
1) Unilever Magnum Royal Treatment
2) Sony E-Mount NEX-C3

THANKS ONCE AGAIN NUFFNANG!!

19 comments:

Kak Aya said... Reply Comment

tahniah chekgu!..jeles dgr org dpt BE.

Bella Bell said... Reply Comment

xtau pape psl BE... hehehe~~

Aku Ibu Muda said... Reply Comment

simpan buat beli emas...hehe

Chekgu Azrine said... Reply Comment

kak aya - dah lama dah tak dapat..maunya 2bulan lebih

Bella bell - yeke??google la..

Aku Ibu Muda - insyaAllah.. akan diusahakan..

cik pulau said... Reply Comment

wahhh.. sy pun ada 5 BE tgh menari2 ni..
hope lama la sikit..
nt nk cash out jugak.hihih

Chekgu Azrine said... Reply Comment

@cik pulau - lagi masyuk.. jangan lupa belanja hakak tau!!

M Firdaus Mohd said... Reply Comment

tahniah! ni rasa nak update blog hari2 ni! hhehe.

Kathy Tuah said... Reply Comment

lum penah dapat BE lagi :'(

Chekgu Azrine said... Reply Comment

@M Firdaus - haah.. semangat lain macam jek

@Kahthy Tuah - takpe.. nnti ada rezki ye sis

FarHa said... Reply Comment

wah wahh best dah tu..sy baru kehabisan BE..menanti BE yg baru lakk tp sy tak aktif sgt dah blogging hukhuk

Chekgu Azrine said... Reply Comment

Farha - nanti rajin2kan diri..lama2 dtgla semangat tuh..

Hanis MY said... Reply Comment

tahniah!

Suraya Faizal said... Reply Comment

:( XPNH DPT PN...

Mama Zharfan said... Reply Comment

congrats!! moga2 masyuk :)

azu said... Reply Comment

tahniah ye..bukan senang nk dpt tu kan...hehe
jom singgah2 entry baru azu di BamBam2u..tq
http://bambam2u.blogspot.com/2011/09/5-tanda-tanda-anak-anak-berpotensi.html

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said... Reply Comment

camno nk dapat BE ya..sy x penah merasa pon huk huk :(

Zainur said... Reply Comment

BE tu apa pon saya tak tau....hehe...sila explain chekgu..

juelee said... Reply Comment

wah masyukkk2... kene rajen visit sini kat UV awak up sket

Si DauN CeRi said... Reply Comment

tahniah kak dapat 2 BE.. hihi sy ni jgn kata nak dapat, BE tu pon sy blom paham lagi bnda apakah itu. hahaha