U Click Me...I Click U Back

Monday, September 19, 2011

Sehari Sebelum Raya @Penang...

As salam..

tak terupdate kejadian ini berlaku..

sehari sebelum raya.. kami sefamily belah Mr Hubby "beraya" terawal sebab nak melawat kawan baik Mr Hubby yang lately kurang sihat dengan sakit buah pinggang.. so dah alang2 semua anak beranak Mr Hubby ada tuh.. kami pakat2 gi la melawat him kat Penang belah island nun..

aku dah banyak kali gi actually.. tp gi ngan kami2 je la.. so kali ni pergi sekali ngan anak2 tiri sebab kawan Mr Hubby ni nak nengok camne rupanya anak2 Mr Hubby dh membeso.. ye dak.. hehehe

ni je la kalau dah namanya bebudak.. main.. main.. dan main

mak budak pulak..?? sendiri mau ingat daa.. posing.. posing dan posing.. ahahaha

yang berbaju putih rambut putih tu la kawan Mr Hubby...

tak habis2 lagi posing ke cik KAK hoiii??

p/s : isnin yang malas segala2nya.. kenapa mondays always bluessss??

4 comments:

Mama Zharfan said... Reply Comment

monday blues kan ari ni....me bz bz mode ni...*sigh

Aku Ibu Muda said... Reply Comment

monday = malas...

huhuu

Amy Syaquena said... Reply Comment

monday yang membosankan..

deqlis said... Reply Comment

monday blues... bajunya pun bluess...hehe...


peace:-)

p/s: cikgu azrine klu ada talent anak2x murid yg talented...leh laa kasik detail diorang kat deqlis yer...