U Click Me...I Click U Back

Monday, September 12, 2011

Rindu Zaman UNI!! (Part 1)

As salam

selamat monday blues semua...

weekend korang apa citer??penuh ke layan open HAUS kat mana2?

aku tak berapa sangat la.. sebab rumah dh macam kapal tunggu nak karam je..

baju yg balik kg raya hari tu pun baru nak kemas2..teruk no..

tapi sempat gak ke open HAUS sek aku buat.. besar2an la jugak.. makanan pun besh giler.. cuma perut je tak besau sangat nak menjamah semua...

nanti details di entry lain k..*budget ramai nak tahu*

*lari tajuk daa*

ok2..back to tajuk

dulu2 masa dok U ada tak korang rasa nak cepat2 habis belajar.. nak pegang duit sendiri.. nak tawen..nak beli hp canggih.. nak pakai lelawa.. ada tak..ada tak??

kompem ada kan.. eleh jangan nak tipu..

dulu2 aku pun camtu gak.. dari zaman diploma sampaila 1st degree..dok pikiaq tak sabar2 nak habis belajar je...

first sekali masa zaman wat diploma.. sebab aku tak berapa pandai sangat.. dan result SPM pun macam haremm je.. so aku apply masuk UiTM.. lain course yg aku applied.. lain da yang aku dapat..

maka jadila aku seorang builder... hahaha

DIPLOMA IN BUILDING batch 1998

muka pun suci giler okeh...

ni masa gi open HAUS rumah sahabat kami Kisharman di mana ntah.. aku tak hingat.. seyes.. hilang ingatan senantiasa aku nih.. korang tahu mana aku kan??hahaha

melepak berposing di tangga selepas habis kelas.. hahaha..*sengih macam kerang busuk daa*

menunggu untuk membuat SOIL TEST masa kelas surveying...

kami bercuti beramai2 di Cherating, Kuantan.. best giler masa ni!!

IF I CAN TURN BACK TIME!!

to be continued... next entry.. Zaman UPSI plak for the 4 years...

6 comments:

ajnie's said... Reply Comment

K rin ; open house tu umh sharman kt Sg.Merab,Bangi...best2 jaman muda2 dulu...dulu cpt2 nk keje...skrg rs..mcm nk blk zaman belaja..seronok x henggat......but yesss masa p Cherating mmg best giler........kes merajuk......ngan lecturer x bwk kelas p berjalan mkn angin ek.....dan jgn lupa ada lecturer merajuk ngan kelas kita.....smpi x mau msk kelas........yang pasti..kelas diploma batch kite 98-2001 paling best........

ajnie's said... Reply Comment

Semalam p kenduri kawin jean...rmi gak bdk2 dtg...mcm dh jd big family..sbb masing2 ada ank....tp yg pasti perangai diorg ttp sama mcm dulu..w,pun masing2 dh jd mak bapak...kecoh x kira tmpt....

Chekgu Azrine said... Reply Comment

@ajnie - memories worth remembering

Hanis MY said... Reply Comment

Lifetime memories ni..baru nak kembali ber-bw. Terima kasih byk2 atas semangat dan dorongan... Hugs!

Damia Aleesya & Damia Ayunie said... Reply Comment

me too...rindu zaman2 UNI..kat UNI lah macam2 pengalaman mengajar kita erti kehidupan..and the best, i meet my SOUL kat UNI jugak..:)

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said... Reply Comment

sy takmo ulang dah zaman uni huhu..tp sy nak ulang zaman sekolah haha