U Click Me...I Click U Back

Thursday, September 8, 2011

Lagi Besar Lagi Panjang Akai!!

Salam 9 Syawal...

masih mood raya ke uols??

banyak jemputan open haus!!*saje tukar ejaan suka2*

dah lama tak update psl si kecil la dolce Amirah nih..:-)

macam2 peel baru dah dia cipta yg sometimes buat aku temper tahap DEWA weyyyhhh!!

jangan tergoda dengan kegedikkan si Amirah bergambar ye.. she's so drama queen!!

tu peel bergambar skang ni.. tak tau belajaq mana??

sekarang dah tak berapa nak dengar kata.. dulu patuh je apa yang Ummi Abah dia suruh.. skang.. dia boleh jwb.."suruh abah la wat"...boley??

always with her "piece no war"

pagi raya with anak sedara dia.. anak abang li dia *anak tiri aku punya anak*


bergedik2kan di Padang Besaq...

at Subang.. after iftar with her sis..Intan *my anak tiri as well*

with her kak nurul..

masa ni Abah Amirah tgh berucap raya.. n salam2.. dia boleh tidoq plak.. hahaha

sekarang ni dia dh suka gatah2 lauk.. senyap2 dia ambik bawah saji.. suka sangat kek coklat atau kek batik.. or seangkatan dengannya.. siap jilat pinggan.. uishh.. haru!!

penghisap puting yang tegar...skang makin menjadi2 lak.. kalau takde mau nangis!!

tak caya tgkla gambar bawah ni
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

asik berkepit dengan putingnya aje.. huhuhu

5 comments:

Aku Ibu Muda said... Reply Comment

waahhh..chekgu dah ada cucu tiri la kiranya ye :)

nenek muda ni...hihii

Zainur said... Reply Comment

saya dulu pon berkepit dengan puting....siap mak buatkan rantai puting...nasib bila besaq gigi tak jongang..haha

Kak Aya said... Reply Comment

biasalah budak-budak memang nakal, anak lelaki mcm Umar tu lagi nakal.

comlenya puting dia, pink colour lagi.

Chekgu Azrine said... Reply Comment

aku ibu muda - haah..vogue tak?*gedik*

Chekgu Azrine said... Reply Comment

Zainur - tula yg akak risau takut gigi dia jongang daa...

kak aya - amirah likes pink kaler..hehehe