U Click Me...I Click U Back

Thursday, September 15, 2011

Jom Usha2 Perodua Myvi 1.5 baru!!

As salam

selesai dah hari ni menjaga UPSR.. semoga semua anak2 didik kita berjaya dalam UPSR dan memperoleh 5A.. insyaAllah..

tadi otw gi sekolah.. terdengar radio hot fm war2kan tentang perodua myvi 1.5 dah ada di pasaran.. betul ke??

ada sesapa berminat??

boleh usha2 gambar kat sini.. warna kuning not bad arrr??

sesuai utk perempuan and those yang ada family kecik.. atau yg masih bujang.. hehehe

pandangan dari dalam kereta... lawa kan??

the price... boleh klik utk tumbesaran yang sihat... hehehe

p/s : korang suka tak myvi.. aku dah pakai keta sedan.. so takdela nak beli keta baru buat masa ni.. mujur ada keta pun dah syukur...

1 comment:

Kak Aya said... Reply Comment

kak aya pun suka myvi tapi tak mampu nak miliki, hanya mampu kancil je..cukuplah tu utk ke pasar dan ke pejabat.