U Click Me...I Click U Back

Sunday, September 18, 2011

Gambar Nikah Eira Syazira & Azad Jasmin


Aktres, Eira Syazira & pelakon, Azad Jasmin dengan sekali lafaz telah selamat bergelar suami isteri sekitar pukul 9, malam tadi. Majlis pernikahan kedua-dua pasangan bahagia ini berlangsung di kediaman keluarga Eira Syazira di Putrajaya.

Majlis pernikahan kedua-dua bakal mempelai ini telah dihiasi dengan konsep Cermin & Kristal serta diwarnai dengan tema Silver & Red White. Manakala baju persalinan Azad Jasmin & Eira Syazira ditaja & direka oleh pereka fesyen Hairi Tajuddin & Wanpa.



Majlis turut dihadiri penyampai radio terkenal, Faizal Ismail (FBI) & koreografi tarian, Adam Corrie Lee.

Bagaimanapun, majlis resepsi pasangan ideal ini akan ditunda ke bulan November dimana tarikhnya akan diumumkan kelak.


sumber : Oh Bulan

4 comments:

Hanis MY said... Reply Comment

Wow dah kawin dah...lain sgt eira, alamak hubby dia tk kenal la huhu

Chekgu Azrine said... Reply Comment

@Hanis MY

hubby dia pelakon gak.. banyak gak drama belakon.. ex bf faezah elai..

Teratak Hami said... Reply Comment

Salam perkenalan

Emm, dua2 artis ni saya tak kenal... nama pun tak pernah dengar.

Chekgu Azrine said... Reply Comment

@Teratak Hami - mungkin sis jarang tgk Tv kot.. hehehe... dorang ni bolehla tahannya popular gakla..