U Click Me...I Click U Back

Thursday, September 15, 2011

Bertugas Sebagai Pengawas UPSR 2011

As salam

sejak Selasa yang lepas aku terpaksa bangun seawal pagi untuk bertugas sebagai pengawas UPSR di SRAI Sg. Chinchin di Gombak..

actually this is my 1st time to be as invigilator for UPSR examination...

hari ini cukupla 3 hari aku bertugas sebagai pegawai di sini

layanan yang diberi pun sangat memuaskan.. makanan sedap2.. dan makanan tengahari siap dibungkus untuk kami membawa balik.. alhamdulillah...
kenangan bernilai walaupun tak banyak dapat claim.. huhuhu

pegawai2 yang turut turun menjadi pengawas UPSR.. yang baju oren is our Boss Besaq... hehehe

tak susah pun jaga UPSR ni.. sebab mgkin depends on school gak.. budaya sekolah mereka camne.. macam aku jaga sek agama tu.. so imagine la murid2 dia camnekan.. masa distribute kertas tu.. tak henti2 terima ucapan terima kasih dari setiap murid.. bagus betul.. terdidik sungguh!!

kalau diberi lagi peluang pengalaman cenggini...insyaAllah.. takkan aku tolak.. selain dapat berkenalan dengan guru2 dari sekolah lain.. aku juga dapat belajar tentang sesuatu budaya sekolah yang kemudian boleh kita terapkan kepada anak2 murid sekolah kita.. insyaALLAH!!

5 comments:

mama tims said... Reply Comment

rin..well done,leh dpt cemerlang nih..tingat zaman skola time exam..

Ely Hasrul said... Reply Comment

haih tingat zaman skeolah dulu.

dulu time amik PMR ntah ape paper tercpt plak abis jawab patu tetiba aje mngantuk sgt.. so mcm 1/2hr lagik br nk abis. so bantai tdo alih2 pengawas periksa yg jaga tu kejut, sure dia cam 'budak nih mesti xtau jawab' hahahhaa

Aku Ibu Muda said... Reply Comment

ohhh...jaga periksa ye chekgu :)

Zaid said... Reply Comment

semoga adik-adik kita tu dapat semua A ...

SHAFIDA said... Reply Comment

assalamualaikum, saya nak bertanya,claim pengawas upsr tu dah masuk dalam bank ke? sbbnya saya rasa ada dapat sms pasal claim tu,tp saya xperasan dan telah men delete sms itu, jadi saya xtahu bagaimana nak cek duit dh masuk ke tak.tp saya telah cek dan bezakan jumlah gaji dlm slip gaji...sama je..xada jumlah yang bertambah..itu maksudnya belum masuk lg kan..ke mcmmana?