U Click Me...I Click U Back

Saturday, September 10, 2011

Anak dara aku dah besar...:-)

salam sabtu

raya lagi ke tuh??
sana sini open house erk??

bila dok belek2 gambar dalam folder.. ternampak gambar ni.. diambil di Padang Besar raya ke-3
kalau tengok alyaa (sulong) mmg dah nampak tinggi.. dulu aku ingat macam rendang tak berbuah je.. hahaha.. sebab dia ni makan tak hingat tau.. tu aku lebih suka msak sebab dorang ni suka makan.. aku plak suka tengok...

kak alyaa.. anak aku yang sulong.. dah tinggi.. baru Tahun 4..abah dia cakap kalau dh Tahun 6.. mahu tinggi daripada aku nih.. takpe nak.. ummi tak kisah.. jangan macam galah.. nak mendongak bagai.. tu Ummi kisah...

Nur Athirah.. now dah tahun 2..pun tinggi.. yang ni pesen kurus sekempeng... makan banyak gak.. cuma memilih sikit.. hadoiiia aiii...


p/s : seronok tengok anak2 makin membesar ni.. bolehla tolong sikit2.. setakat nak bubuh nasi sendiri..boh utk adik2 dia dah pandai dah si alyaa.. cuma aku tak galakkan sangat dorang sibuk nak nolong ke dapur.. belajar tu no.1.. dah besar sikit.. baru bg galakkan...bila tgk dorang semua rasa macam dah tua dah aku erk.. tp 31kan muda lagi??*ke aku je perasan muda*?

9 comments:

eddy syrol said... Reply Comment

anak2 yg membesar dgn sempurna tu satu rahmat yg tak ternilai.. err... ceq ckp mcm dah kawin je..hehehe...huhu

jom singgah
daniel adie nak buka butik u'ols

Chekgu Azrine said... Reply Comment

@es - takpe.. nanti dh kawen dapatla merasai macam mana akak rasa

♥NuR SyAFiQah♥ said... Reply Comment

wah..dah besar sume anak cikgu :)

tq for visit me :)

Puan Kutu said... Reply Comment

muda lg..ank pun dh beso2...:)

Mama Zharfan said... Reply Comment

siyes u sgt muda lg heheh untung anak2 dh besar :) boboi nya bila plka hehhehe

Chekgu Azrine said... Reply Comment

@Puan Kutu - muda erk??rasa mcm dah tua sangat nih.. hahaha

@MZ - nanti la kot.. i teringin sangat nak boy.. tp my hubby swh hold dulu...

Kak Aya said... Reply Comment

untung kalau masih muda , anak dah besar panjang.

esok2 kalau jalan sama, orang cakap mcm adik beradik.

kak aya kawin lambat, mmg tak ada can la nak nampak mcm adik beradik

deqlis said... Reply Comment

cikgu azrine muda lagi....best nyer dah ada anak besar2x...deqlis 30yr pun lum ada anak lagi nie..huhu... doa2xkan akan tiba giliran ku pula...Amin..

tp mmg tak dpt laa nak nampak mak ngan anak macam adik beradik mcm cikgu azrine dan anak2x..

Aku Ibu Muda said... Reply Comment

woww...ini chekgu mudaa...hihiii