U Click Me...I Click U Back

Tuesday, August 2, 2011

Jalan2 & Dinner @KL

as salam

selamat berpuasa untuk hari yang kedua

semoga lebih gagah perkasa dari semalam... hehehe

nak cerita pasal kami jejalan dan dinner kat Pelita nearby KLCC last 2 weeks...

dah basi dah... huhu

balik dari sekolah.. after maghrib kami keluar menaiki LRT cause Mr Hubby tunggu kami kat stesen Ampang Park..

ini la jadinya kalau takde sapa kat stesen.. hehehe.. posing dan posing..!!

dalam LRT pun kosong.. so kami teruskan agenda berposing lagik!!

kakak n kak ngah


umminya menumpang sekaki.. kenangan beb.. bkn selalu boleh posing dalam LRTkan??

then sampai je Ampang Park.. Mr Hubby ajak dinner kat Pelita Nasi Kandar.. okla.. mavelous.. sebab sedap..selalu makan situ.. hehehe

after kekenyangan

kenyang..alhamdulillah.. hehehe

then we decided nak jalan2 kat Berjaya Times Square...

punyala ramai orang Arab kat situ... huhu.. mcm bukan kat Malaysia dah kaedahnya..

after penat jejalan.. tapau minuman @Strawberry Station

the view... sedap giler ice blended strawberry dia.. walahhh!! each rm 6.00 lebih kurang...

tak sabar menunggu.. huhu

taken by Mr Hubby... lepak2 sat.. nak balik dah time ni.. malam dah.. penat seyhh..

but still happy sebab dapat spent quality time with the family...

p/s : berbuka apa hari ni...??(dok pikiaq)

7 comments:

Aku Ibu Muda said... Reply Comment

hari2 pening mikir nk masak apa :)

Hanis MY said... Reply Comment

bestnyaaa keluar makan2 lawa2 semua princess tu mcm umi mereka...

Chekgu Azrine said... Reply Comment

aku ibu muda - samala kita

Chekgu Azrine said... Reply Comment

hanis my - hehehe.. thanks..

Si DauN CeRi said... Reply Comment

haha.. sy teringat dulu sy pnah melalak kat stesen LRT sebab tertinggal sorg2 dlm LRT.. sebab dah x muat kwn2 sy nak masuk.. jakun beno gamaknya.. hihi

Chekgu Azrine said... Reply Comment

@si daun ceri - hehehe.. bia benar

tgh membayangkan camne la adik melalak tuh.. kihkih

tiefazatie said... Reply Comment

ebst kan jln2..hee