U Click Me...I Click U Back

Friday, August 5, 2011

Bandung - Last Day - Dinner Surabi

jangan mara aaa..

ada lagi entry pasal Bandung... hehehe.. aku rasa dah nak habis dah pun..

sambungan daripada entry Bandung - Last Day - Dinner Surabi.. apa tuh??

inilah rupanya surabi yang sangat sedap tuh...dalamnya ada pelbagai inti atas pilihan pelanggan memasing.. kalau nak ayam ke daging boleh request dan order..sebab ada dlm menu.. tapi seriously.. aku peningla baca menu dia sebab tak paham langsung apa yg dia tulis.. hahaha

ini ialah surabi yang ditabur cheese.. pun walahhh sangat.. tak sangka.. makanan2 kat Bandung ni semua sedap2.. aku tak de terfikir makanan dorang sedap2 tau...

banana fritters with cheese..wah.. yang ni pun tak yah cakap la.. menjilat jari weyhh.. dah mcm iklan KFC lak dah.. pisang tu manis je.. ditabur lak dengan cheese.. terangkat!!

banana fritters with cheese + choc.. yang ni pun sedap.. bezanya ditaburkan cheese and cokelat rice.. sedap weyhhh...teringat2 je nak makan lagi...

bakso.. as usual.. common menu...nak jugak makan berat sikit sebab esk pg2 dah nak balik.. dalam flight plan nak tido je.. so better makan kenyang2... huhuhu

berposing sebelum mendapat hidangan.. muka dah keletihan actually.. siang memperabihkan duit kat pasar baru.. td gi Toko 3 cari jeans Levi's Mr Hubby.. balik hotel solat dan terus kuar tanpa mandi.. maklumla katanya nak balik esk.. so harusla mengejar masa sebab masa ni "time is golden" kata orang...

until next entry ye... kompem last entry pasal Bandung.. sebab esk pepagi buta 6.10am dah nak balik Malaysia.. sob..sob

p/s : tak puas jejalan Bandung sebab tak pergi pun Tangkuban Perahu.., tapi takper.. insyaAllah.. awal tahun depan aku nak pegi lagi dengan ipar duai ngan anak2 tiri aku.. insyaAllah...

3 comments:

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said... Reply Comment

makanan tu mmg nmpk sedap semualah azrine..

mama tims said... Reply Comment

igtkan dah abis entri pasal bandung..upanya ada lagi...
aku pon nnti nak gi bandung gak la rin..

Chekgu Azrine said... Reply Comment

@rina - mmg sedap giler

@Tims - ko nak pegi bila??