U Click Me...I Click U Back

Friday, July 1, 2011

Bandung Day 2 - The Conference

As salam

entry ketiga pasal Bandung

untuk entry sebelumnya boleh klik di bawah ni..

Bandung - Departed Time!!





sorry sebab entry2 akan datang semua mengenai permergian aku ke Bandung, Indonesia..

Sebelum ni ada aku bercerita tentang tujuan aku pergi ke sana untuk melaksanakan tugasan master aku sebagai syarat untuk graduate on this coming september.. so kami beramai2 menyeberangi laut semata2 untuk memenuhi impian kami melangkah satu lagi anak tangga kejayaan.. insyaAllah..

seminar International Conference Between Malaysia and Indonesia ini di anjurkan oleh pihak UKM, UM dan UPI sendiri dan di adakan di Isola Resort, Bandung...




the thickness of the proceedings that included has raised hundreds of paper and concept paper that written by students..

the day started by having breakfast at the hotel.. we just ate nasi goreng kongsi dua orang and hot tea... and posing is A MUST!!
with our Prof Madya Dr Razaq.. who organized this conference..

berposing dengan teksi indonesia.. best gak teksi dia tau.. hehehe

@ Isola Resort.. going to listen to the talk presented by representatives from UKM, UPI and UM..


nampak tak nama Norazrine Abdul Tahar.. hehehe.. that was my project paper is all about...


some of my friends who will present their papers at noon later as shceduled

representatives of the conference

with Prof Datuk Dr Zalizan.. one of our lecturers in UKM..

we were having this during lunch time @Isola Resort.. apa2 je pun ok.. coz dah sangat lapo!!

with this soup called "gulai kacang merah"

waiting for our turn to present at conference room... with some of the presenters..

TO BE CONTINUED..


till then.. SALAM



p/s : next entry - dalam perut ada rama2.. gambar saya tengah present dengan nerbesnya!!

No comments: