U Click Me...I Click U Back

Wednesday, July 6, 2011

Bandung - The Conference Part 2

As salam

lama sangat skip entry tentang Bandung yg lambat lagi nak habis.. hahaha

selepas lunch semua... aku pergi mengerjakan suruhanNya.. dan selesai semua kami lepak2 di dalam bilik conference yang telah disediakan...

by the time sampai giliran aku.. sembang2 ler.. nak bg hilang rama2 dalam peyut

bermulala episode sangat nerbes dan cuak tapi aku buat2 cool.

aku kalau buat presentation.. kompem tak boleh nak ikut baca 100% apa yg aku taip dalam PPT.. mesti nak kena explain.. tak tau kenapa??

masa ni dah kurang sikit nerbesnya... dan semakin seronok bercerita pasal kajian sendiri.. hikhik..

abaikan aku yang always excited.. tengokla ternganga2 mulut bercerita.. ahaha

agak lega masa ni sebab dah nak habis dah.. hehehe.. so lagi nak habis.. suara terus jadi lagi excited.. automatik..kahkah

muka gumbira.. tengah tunggu taxi untuk balik hotel.. tp ended up.. balik menapak sebab takut terlepas solat maghrib.. and muka excited sebab segala rama2 dah kuar habis dalam perut.. dan paling syiok malam ni nak kuar shopinkkkkkkkk!!!!

next entry - SOPINKKKKKK!!

2 comments:

Fariza said... Reply Comment

bestnya ke sana.
;))

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said... Reply Comment

wuih hebat ah blh present tanpa baca ppt tu..kalau sy mmg x reti..