U Click Me...I Click U Back

Wednesday, July 6, 2011

Apa Chekgu Azrine buat masa cuti hari Isnin @4 July

As salam

last monday we went to UKM to settle undone things...

it took about 1 hour there and ended up had breakfast nasi lemak at RnR Serdang.. suka nasi lemak siap bungkus kat situ coz sangat sedap..

sebelum cerita further.. layan gambar kami di UKM @ Fakulti Pendidikan..

***************************************************************************************

at evening..we went to JJ Wangsa Maju.. merewang2 mencari hadiah utk kawan baru bersalin.. ended up beli hamper je.. senang!!

sambil2 usha beg sekolah baru Kakak yg dah mcm hampeh mntk tukar ganti.. huhuhu

aktiviti dimulakan dengan makan2 di Foofd Court.. athirah membedal nasi ayam sepinggan dia sorang pulun.. teruk melantak ko yek... kat rumah bg nasi goreng tak nak!!

tengokla kemain lagi dia posing kekenyangan!!


umminya pun tak melepaskan peluang keemasan syiok berposing...


- SEKIAN LAPORAN HARI ISNIN LEPAS DARI CHEKGU AZRINE -




5 comments:

Mama Zharfan said... Reply Comment

besh jln2 mkn2 posing2 heheh

Chekgu Azrine said... Reply Comment

@MZ - aktiviti kegemaran la MZ..

tiefazatie said... Reply Comment

wah..bestnya..jln2 ngn anak2..hee..comel..

sis..kalu sudi tlg ifa komen n3 nie ek..

http://tiefazatie.blogspot.com/2011/07/saya-bertudung-dan-saya-sangat-pretty.html

tq so much!

azwa amani said... Reply Comment

bagusnya bawak anak2 jlan.. huhuhu.. ukm best kan.. amani ingat nak further stdy kat situ..

deqlis said... Reply Comment

wah! seronok jenjalan & posing2x:-)

Femes ke nama saya?
review Mr.Popper's Penguin
dah jumpa cikbintang