U Click Me...I Click U Back

Friday, June 24, 2011

Tak Suka.. Tak Suka.. Tak Suka...!!

sebab....





















ESOK KENA GI SEKOLAH.. MENGADAP PARENTS.. TAK SUKA!!!!

arggghhhhhhh!!!!tension... nak bersuka ria sopink pun tak boleh!!

3 comments:

mama tims said... Reply Comment

selamat berbakti pada anak murid....cekgu...:)

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said... Reply Comment

kalau cikgu x suka g sekolah camana ank murid nk suka g sekolah..pengorbanan cikgu tiada nilai tandingnya..^^

Chekgu Azrine said... Reply Comment

mama tims.. ini bkn nak berbakti kepada murid2.. ni kes buang masa mengadap parents hari sabtu sedangkan week day ada..

rina - hmm.. susah nak cakap.. sebab kena jadi cikgu baru faham apa yg saya rasa.. sebab kami cikgu bkn kerja mengajar je.. kena gak buat keje2 yg takde kena mengena ngan mengajar, dan terpksa juga melayan emosi ibu bapa.. ada yg tak suka cikgu.. mcm2 peel.. dan the worst thing is kena sekolah hari sabtu..