U Click Me...I Click U Back

Monday, June 13, 2011

Selesai sudah perjalanan saya..

As salam

pagi tadi sesi menghantar sijil pembentangan saya di International Conference di UPI, Bandung, Indonesia ke UKM dah selesai...

dan sempat saya bertanya staff di situ.. adakah saya boleh convo this coming Sept.. and she said yes.. hehehe... sangat teruja nak convo lagik!!

muka excited giler sebab dah selesai pengajian sarjana saya selama 2 tahun setengah.. alhamdulillah.. on time..

8 comments:

cik pulau said... Reply Comment

lamanya tak singgah sini...
akak konvo sama cik pulau la yer..
hopefully kita dapat jumpa nanti,.. hehe..^^,

shila ariff said... Reply Comment

tahniah!!!...

Aida Omar said... Reply Comment

tahniah sis..
moga-moga rezeki semakin bertambah :)

Kak Aya said... Reply Comment

tahniah...rajin belajar lagi walaupun dah berkeluarga, satu semangat yang patut dicontohi.

Huraizah said... Reply Comment

Tahniah cikgu!
Rajin n bersemangat yer cikgu ni further study n da selesai on :)

k.da said... Reply Comment

Tahniah Rin...k.da ada 2 sem lg...tesis tajuk apa buat tu?bg idea sket..tgh pikir ni.

mama tims said... Reply Comment

tahniah rin...

Nora said... Reply Comment

congrat... lepas ni PhD plak ke?