U Click Me...I Click U Back

Sunday, June 12, 2011

Safely Arrived

As salam

selamat sudah sampai ke Malaysia semalam.. alhamdulillah...

flight pun on time.. touched down at 9.15 a.m...

selamat sudah sessi dalam perut ada rama2...

semoga apa yang ditentukan oleh ENGKAU... akan menjadi lebih baik untuk masa depan aku...

Selamat sudah perjalanan saya selama 2 tahun setengah...

insyaAllah.. will be graduated in September this year..

malas nak citer memanjang... penat sangat.. sakit bahu, pinggang and segala otot2 sakit sebab bahana menyoping gila babas kat sana.. dah katanya SURGA beli belah ko.. apalagas!!

tinggal dengan gambar ni dulu erk.. nanti will citer further about this trip.. and will tempek more gambar.. hehehe


p/s : alarrrrrr... esok dah sekolah.. tak bestnya!!


2 comments:

Miss Sunshine said... Reply Comment

memang tak best bile start sekolah.. tak boleh ke nak cuti lame2.. huhu

Kak Aya said... Reply Comment

Alhamdulillah selamat sampai ke bumi tercinta dan esok kembali kepada rutin.