U Click Me...I Click U Back

Saturday, June 4, 2011

Gambar - Short Vacation in Kuantan

As salam..

short vacation yang aku cerita dalam ENTRI SINI.. ini hanyalah gambar2nya sahaja ye..

aku malas la nak buat karangan.. maklumla dah lama tinggal zaman mengarang2 surat cinta nih... ecehh.. ko budget ramai pakwe ke??

akibat tidak ada fix line kat rumah aku.. amirah jadi jakun bila jumpa tel.. even tel public tu pun dia terjah kalau jumpa.. kesian anak2 aku nih.. hik..hik..

anak dara aku Alyaa.. dah memang macam anak dara dah.. umo baru 10 tahun.. huhuhu.. abh dia ckp tak lama lagi tinggi than aku.. takpe.. aku redha nak!!

my 2nd daughter.. athirah.. yang ni ganaih sikit nih.. jenuh menegur.. huhuhu

korang ni macam jakun je nak.. malu UMMI tau.. padahal dah lapan puloh lapan kali tidoq hotel nak oiii...

Ummi pun nak enterframe.. hehehe.. sama tak kami??

kat Dataran Kuantan kot namanya nih.. tak sure lak.. hehehe

1 happy family without alyaa in.. sebab dia tukang ambik gambar.. hehehe

ni Mr Hubby yang sruh posing ala2 bagus tuh.. salahkan dia erk..

bukti we were here.. hehehe

happy to see them happy!!

SEKIAN.. THANKS FOR READING

p/s : banyak lagi gambar.. but malas nak boh banyak2.. sat gi uols boring lak.. huhuhu

1 comment:

deqlis said... Reply Comment

wah seronok jenjalan Kuantan..

mak ngan anak sama..:-)