U Click Me...I Click U Back

Wednesday, May 4, 2011

Tension Aku!!


As salam

korang semua.. ada tak masalah dengan anak kencing tempat tido.. masalahnya anak aku dah Tahun 4.. baru start seminggu yang lepas ni.. masalahnya habis semua tilam bau hancing.. sampai tahap aku kena basuh karpet aku.. dah 2-3 toto habis dia bantai kencing.. aku pun tak tahu dah nak wat camne..coz setahu aku ini penyakit tau.. bkn sengaja dia kencing2 gitu...

masalahnya sekarang payah nak kering semua toto2 yang aku basuh tu sebab sekarang musim hujan.. kalau panas pun tak de sapa kat rumah.. by the time aku balik dari kerja.. dah basah lencun balik segala toto aku tuh.. yelar.. mungkin dia kering sebelum hujan turun.. tapi masalah sebab tak de sapa kat rumah nak ngangkat segala benda alah tuh.. fuhh.. tension betul aku..

aku baru je lepas mengemop ruang tamu aku.. anak sulong aku tu kencing tanpa sedar.. aku baru nak gerak dia tapi tengok2 dah terlambat.. selalu aku buat alarm kat hp aku dalam kul 2pg camtuh.. so dia pegi kencing.. takdela terbarai kat atas tilam ke apa kan... haru betul!!

korang ada idea tak nak wat camne.. takkan nak pakai pampers.. aku ada terfikir nak beli plastic then cover atas tilam and lapik ngan kain batik.. ok ke camtuh?? ke uols ada lain??

tolong bantu aku erk.. buntu nih!!

2 comments:

Dekcik said... Reply Comment

hehe..kesian akak letak jew spider kat pusat dye 2 bgi takot ckit..t x lah kencing mlm agy..

Chekgu Azrine said... Reply Comment

hehehe... tak tido plak dia dik malam2 nanti.. huhuhu