U Click Me...I Click U Back

Wednesday, May 18, 2011

Simplest Menu - Ayam Masak Kicap

As salam

macam dah lama lak tak update erk...

terima kasih semua yang sudi singgah and wished hari guru kepada aku.. terima kasih tak terucap sesangat.. anyway terubat jugak bengang aku dengan tiadanya sambutan hari guru di sekolah aku.. ada yang bertanya kemungkinan sekolah aku bakal menyambutnya lambat.. oh tidak ye, memang KOMPEM sekolah aku tak sambut, tunggula sebulan 2 bulan lagi pun, macam ni jela nasib guru2 sekolah ini, pada aku bila bermuhasabah diri, mungkin bukan rezeki aku tahun ni untuk menyambut hari yang sangat mulia ini.. (mcm ucapan hari raya le pulak)

apa2 pun aku sangat happy dan beruntung sangat sebab sampai hari ni tak putus2 hadiah aku terima, hari ni je dapat tudung instant 2 pasang, Isnin punya hadiah aku tak bukak lagi, nanti aku buat entry lain khas untuk hadiah2 yang aku dapat sempena hari guru Isnin lepas ye

cukupla je la malam ni, sekarang aku suka buat entry Autopublish sebab akukan mengajar petang, so kat sekolah masa sangat limited untuk updated blog, so pandai2la nak hidupkan!!

layan gambar menu kami malam ni anak beranak yek.. the simplest menu!!

AYAM MASAK KICAP!!

Mr Hubby pun takde.. so layan ni jela erk...


p/s : sedang menunggu tibanya pukul 9 malam, tunggu sambungan "The Thorn Birds", cant wait!!


2 comments:

Farah Shamsudin said... Reply Comment

sedap tu ayam masak kicapp.. senang dan simplee..:)

Si DauN CeRi said... Reply Comment

sy rs mcm nak gigit je gamba ayam tuu.. sy harap sy tak gila la.. hahaha